nadzieja8413 0 Napisano Styczeń 26, 2015 Witam serdecznie Od 4 dni spóźnia mi się okres, dodam że zazwyczaj miałam bardzo regularne miesiączki, zrobiłam dwa testy ciążowe - wyszły negatywne. Możliwość zajścia w ciąże jest ponieważ staramy się z mężem od 2 lat .Nie mam żadnych innych objawów oprócz lekkiego klucia w podbrzuszu, które nasila się głównie wieczorem, zmęczenie oraz uczucie ciężkości w brzuchu i zaparcia. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stumarupiz1977hxayx Napisano Styczeń 26, 2015 Witam serdecznie Od 4 dni spóźnia mi się okres, dodam że zazwyczaj miałam bardzo regularne miesiączki, zrobiłam dwa testy ciążowe - wyszły negatywne. Możliwość zajścia w ciąże jest ponieważ staramy się z mężem od 2 lat .Nie mam żadnych innych objawów oprócz lekkiego klucia w podbrzuszu, które nasila się głównie wieczorem, zmęczenie oraz uczucie ciężkości w brzuchu i zaparcia. Proszę o pomoc Jasne http://bgurl.co/baYgD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadzieja8413 0 Napisano Styczeń 26, 2015 co to ma być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2015 reakcja na "spuzniający" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach