Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest mi przykro gdy smieja sie z imienia mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem z zadnej patologicznej rodziny a moja corka ma na imie Wanessa . Nie raz spotykam sie z krytyka, ze to takie hamerykanskie latino imie, ze lepiej Wanda. Ciagle na tym forum smiejecie sie z innych imion mowice ze sa patologiczne. Z zawodu jestem stomatologiem i mialam wybrac z tego faktu Marie albo Zuzie. ? Mam nadzieje, ze spotkacie kiedys kobiete Nikol, Wanesse i zrobi dla was cos dobrego i zmienicie zdanie. Pozdrawiam mama wanessy i nadii

Gość gość
Jej też będzie przykro, gdy będą się śmiać z jej imienia. Szkoda, że o tym nie myślałaś przed Chrztem.

Gość gość
Wanessa dobrze ssa :p jak można narazić na coś takiego swoje dziecko :o wariatka :o

Gość gość
Z niej tez sie smieja?

Gość gość
Moim zdaniem bywaja gorsze imiona

Gość gość
Coz przy wyborze imienia powinnaś nie tylko brać pod uwage swoje widzimisie, ale również swoje dziecko. Twoja corke czeka okropna przyszlosc w szkole, kiedy dzieci beda sie z niej smiac. A dzieci bywaja bezwgledne :O

Gość gość
pewnie mieszkasz na jakimś zadupi i stąd te śmiechy wiochmenów Sama mam niespotykane imię, jestem już mocno dorosłą osobą i NIGDY nikt z tego powodu się nie naśmiewał. Co najwyżej zainteresowanie wzbudzało i były pytania skąd takie imię rodzice wybrali dla mnie

Gość gość
Moim skromnym zdaniem patologiczne imiona to: Katarzyna, Paulina, Anna, Joanna, Monika, Kamila, Karolina, Marta :)

Gość gość
Jestem z gdanska nie z zadupia

Gość gość
Moja córa jest Nadia i kiedys rozmawialam na placu zabaw z mamą Ignasia jak zawolalam : Nadia chodz do mamy! To ta kobieta popatrzala na mnie z obrzydzeniem i poszla

Gość gość
Wanessa jak jakas cyganka. Naprawdę tylko z tym mi sie kojarzy

Gość gość
jeśli faktycznie jesteś z Gdańska, to kto niby się wyśmiewa z tego imienia? Przecież w dużych miastach nikt w ogóle nie zwraca uwagi na imiona, to znaczy nie jest aż tak zaskoczony czyimś imieniem czy nazwiskiem Może takich dziwnych znajomych masz, co się wszystkiemu dziwią i pokrywają to smiechem? Bo dzieci takich określeń jak napisałaś, raczej nie używają

Gość gość
Nie przejmuj sie a tym co sie smieja mow tak jak moj dziadek a ma na imie Euzebiusz i tez czasem glupie usmiechy, docinki, mowil tak:jak sie zwal , tak sie zwal byle w ciasnych butach nie chodzil i sie dobrze mial, a imie Wanessa ladne a jeszcze ladniejsze Nadia, imie Nadia bardzo mi sie podoba , corka kolezanki tak ma na imie tylko ze jest pol hinduska wiec wspolgra z nazwiskiem i nie spotkala sie z docinkami, wiadomo uroda, nazwisko

Gość Blondynka2411
Bardzo ładne imię przecież. Mi się podobają imiona takie jak: Michael, Alan,Natan i też dużo osób uważa,że to krzywda dla dziecka ale najlepszym sposobem to mieć wywalone na to co gadają i iść z podniesioną głową to najbardziej wkurza ludzi. :) Pozdrowienia dla Ciebie i Vanessy: )

Gość gość
16:54 mi byloby przykro jaka chamowa

Gość gość
Normalne imię. Masz widocznie nienormalnych znajomych.

Gość gość
Drodzina meza sie wysmiewa z mojej corki , kolezanka z pracy

Gość gość
Piekne imiona dla corek, lepiej Wanessa niz tak jak ja Zofia, po babci, a siostra Helena po drugiej babci to dopiero obciach, kuzynka,ma jeszcze brzydsze Jadwiga

Gość gość
17:00 jaki mily gosc

Gość gość
Ja myślę, ze Wanessa jest do przełknięcia, śmieją sie bardziej ze spolszczonych Jessic, Brajanow i innych Analkow... Przykre ale faktycznie kojarzą sie one z patologia, ale z Wanessa spotykam sie pierwszy raz i nie kojarzy mi się szczególnie patologicznie

Gość gość
Moja córka ma na imię Larysa , i kiedys kumplowalam z jedna taka p***a co ciagle pytała czemu takie imię dałam córce a sama miała na imię Julita wiec nie wytrzymałam i powiedziałam jej ze Larysa jest normalnym prostym imieniem i nie kojarzy sie z jelitami przynajmniej. Jej mina bezcenna

Gość gość
17:08 ahahahaahahaahha

Gość gość
Dobre imię dla prostytutki albo puszczalskiej.

Gość gość
"Z zawodu jestem stomatologiem i mialam wybrac z tego faktu Marie albo Zuzie. ?" x stomatolodzy to jednak idioci nie potrafiący sklecić prostego zdania

Gość gość
A mój maź jest z zawodu dyrektorem!

Gość gość_6
gość dziś Normalne imię. Masz widocznie nienormalnych znajomych. Racja w 120% lol. Gdansk czy zad***e, nie robi roznicy, zacofanych znajdziesz wszedzie. Jak sie komus nie podoba to jest ich problem, nie twoj. Ja wzruszul bym ramieniem, skwitowal w myslach "rozszesz swoje choryzonty ciolku" Nie warto nawet odpowiatac. Ja w podobnych sytuacjach ignoruje, czasem normalna osoba zapyta dlaczego nic nie mowilem odpowiadam ze za pozno na intligentna odpowiedz a ja mam skore jak nosorozec (Trudno przez nia ugryźć) Pozdrawiam