Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezwstydniczka23

mam pytanie czy brzydzi was polykanie spermy waszego partnera i co ogolnie sadzi

Polecane posty

Gość bezwstydniczka23

???

Gość bezwstydniczka23
Co ogolnie sadzicie na ten temat

Gość bezwstydniczka23
Co wtedy czujecie ?

Gość gość
Jeżeli sporadycznie to nie. Chociaż niektórzy, szczególnie jak pala maja ohydną w smaku.Miałam kiedyś takiego,że ciągle chciał spuszczać mi się do gardła. To było obrzydliwe na dłuższa metę. :(

Gość gość
bezwstydniczka tak naprawdę jesteś onanistą i chcesz sobie pod opisy spuścić z krzyża.Masz: Nie.Nie brzydzi.Mam stałego niepalącego,zdrowo odżywiającego się partnera i nie pozwalam by choć kropla się zmarnowała.No chyba,że chce mi buzię i piersi zalać.Wtedy zbieram ile sięgnę językiem,a resztę paluszkami,patrząc niegrzecznie z satysfakcjonyjącym uśmieszkiem w jego oczy.

Gość bezwstydniczka23
Jestem kobieta jak cos :) chxialam spytac sie o zdanie kobiet na ten temat i przezycia z tym zwiazane ja zrobilam to dwa nary w zyciu mojemu narzeczonemu ale jakos jest mi to obojetne chodz najpierw sama mysl mnie od tego odrzuca ale potem jest juz ok

Gość gość
jak afcet ci pozwoli to zrobic,traktuje cie jak najgorsza dziowke ,bo wie ze kazdemu tak robilas

Gość gość
Meza sperma mi nie smakuje, ale kochankowi nie daruje i spuszcza mi sie do buzi ja tylko sie oblizuje a on dalej we mnie swoja szable laduje

Gość gość
łykaj Nowy, łykaj :)

Gość gość
Nie brzydzi bo ma smaczną i mi spija podczas minetki.Dbamy bardzo o higienę i zwracamy na żywność bo od tego zależy smak nektaru.