Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grzanka55055

tatuaż

Polecane posty

Gość gość
jak komus bardziej w gust wpada jakiś napis niż np. taki dobrze i ciekawie wykonany jak wyżej lis to niech w ogóle nie przychodzi do salonu itp. Pracuje w tej branży lata i bawią nas klienci typu dresy i typowe panny co co trzeciej marzy się to samo. Jednak klient nasz pan, trzeba szanować. Każdy tatuator pykając takie napisy w duszy sobie mówi "masakra" uwierzcie mi. Był ktoś kiedyś na konwencie tattoo i widział co tam dziabiemy? Więc niech Ci od tych napisów zajmą się innym tematem niż wypowiadaniem się co jest tandetne ;) chcesz napis, ok ale na temat tatuaży BLAGAM NIE WYPOWIADAJCIE SIĘ, bo goooowno o tym wiecie.

Gość gość
Po co ludziom takie rysunki na ciele ? To prymitywne "ozdoby " występuja w prymitywnych kulturach.

Gość gość
Jak ja nie lubię takich "tatuażystów" którzy widzą tylko własny gust i chamstwo aż się z nich wylewa. Nie każdy chce dziecinnego liska czy inną kolorową pierdołę którą teraz ma każda "modelka alternatywna" z profilem ma maxmodels. To jest tak samo tandetne jak te napisy jeżeli już chcemy to w tych kategoriach rozpatrywać. I może ty sobie dziabiesz, ale mam nadzieję nigdy do takiego dziabacza nie trafić, bo dobry tatuażysta przede wszystkim szanuje klienta i jego pojęcie estetyki.

Gość gość
gość 18.03 - dla ozdoby.

Gość gość
Ja szanuje i każdy szanuje, ale uwierz mi od zewnątrz. W środku jesteśmy chamami i skur***mi i mamy gdzieś wasze gusta, zdanie itp. Nie nawidzisz takich "tatuatorów". Uwierz prawie każdy ma to s*******nstwo w sobie.

Gość gość
Mów za siebie bo ja znam bardzo fajnych tatuatorów. Poza tym nie napisałam, że "nienawidzę" (to jedno słowo, tak przy okazji) tylko, że nie lubię. Nienawidzić ludzi za to, że mają jakieś dziwne kompleksy i poprawiają sobie humor w myślach obrażając innych to lekka przesada.

Gość gość
a skoro jesteśmy już przy tribalach to mi się bardzo podobają...blackwork i neotribale to bardzo ciekawe, wymyślne wzory i dobra alternatywa dla tych którzy nie lubią kolorów.

Gość gość
a nie lepiej, zamiast tatuowac motto, życ, jak ono dyktuje? Bo wytatuowac sobie zlota mysl moze kazdy gnojek, to banal i łatwizna, nie tatuazem czlowiek sie odznacza.

Gość gość
nie, ale tatuaż jest po to, żeby ładnie wyglądać.

Gość gość
Jest tyle stylów, a pani artystka uczepiła się najbardziej dziecinnego ze wszystkich

Gość gość
Jak można wyglądać ładnie z tatuażem ? :-):-):-)

Gość gość
Niektórym się to podoba, więc dla tych osób z tatuażem wygląda się ładnie :)

Gość erscalwestro1973oansu
Mam nadzieję, że się dowartościowałeś tą odpowiedzią Cieszę się, że mogłam Ci pomóc w podniesieniu swojej samooceny :* Jasne http://dtlv.co/f9ha

Gość gość
do kogo mówisz?

Gość gość
ktoś jeszcze?