Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mevaa

OBRAZ SPRAYEM namaluję na zamówienie, duże formaty, obrazy z kilku części ;)

Polecane posty

Witam Wszystkich bardzo serdecznie ;) Od jakiegoś czasu zajmuję się malowaniem obrazów sprayami i z ogromną chęcią namaluję wybrany obraz, w dowolnym formacie, od 30 x 42 cm do 70 x 100 cm, bądź obraz z kilku części. Ceny są różne, w zależności przede wszystkim od formatu. Obrazy są malowane na papierze kredowym bądź tekturze introligatorskiej. Można zamówić u mnie również antyramę z plexi za dodatkową (niewielką) opłatą. Możliwy jest odbiór osobisty w województwie łódzkim bądź wysyłka kurierem. Dodatkowym, wielkim plusem mojej oferty jest to, że po namalowaniu obrazu wysyłam drogą mailową jego zdjęcie i sami Państwo decydują, czy spełniłam Wasze oczekiwania. Jeśli tak - umawiamy się na wysyłkę. Jeśli nie - robię poprawki lub bez żadnych konsekwencji rezygnują Państwo z zamówienia. Jeżeli jest tutaj osoba, którą zainteresowało moje ogłoszenie i chciałaby poznać szczegóły, proszę o kontakt: mevaa@interia.eu Pozdrawiam serdecznie, Mevaa ;)

Gość koneser sztuk ładnych
Czy mógłbym zamówić twój akt? :)

Gość gość
Znam tylko jedna osobe, ktora jest moim zdaniem najlepsza w tego typu zamowieniach.

Gość gość
To powinnaś poznać ich więcej.

Gość gość
Do autorki: Malujesz z fotek? Mam psa. Dziękuję jeśli odpiszesz.

Gość Mevaa
Witam ;) Aktu sprayem nie namaluje, swojego tym bardziej. Wnioskuje, ze to byl glupi zart ;) Z pieskiem rowniez bedzie ciezko sprayami ale - pomysle! Podaj mi prosze jakiegos maila do siebie to sie odezwe ;) Albo napisz do mnie na mevaa@interia.eu ;) A jesli chodzi o wypowiedz odnosnie tego, ze jest tylko jedna osoba, ktora swietnie maluje sprayami - OK! Ale daj szanse innym, moze kiedys bede rownie dobra w te klocki, a poza tym skad wiesz na jakim poziomie sa moje obrazy? Nie oceniaj tak pochopnie, OK? Pozdrawiam Was Wszystkich bardzo serdecznie ;)

Gość gość
może jakieś portfolio? jakaś własna stronka z pracami które wykonujesz? to od razu przyciągnie, a nie tylko słowny opis

Gość gość
To ja od pieska. No właśnie, zgadzam się z gościem 14:37 Ja nie lubię podawać maila komuś kogo nie znam.

Gość Mevaa
pomyślę o tym, pozdrawiam ;)

Gość gość
to nie był żart :D i wcale nie był głupi :p chciałem pomóc :classic_cool: