Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkaj się żemmną bo oszaleje! prywatnie nie sluzbowo

Polecane posty

Gość gość

spotkaj się żemmną bo oszaleje! prywatnie nie sluzbowo

Gość gość
żadnych spotkań , żadnych wizyt ! Jestem kobietą ,ale nie dla takich jak TY ! dobranoc z szacunkiem dla Ciebie

Gość gość
Jestem kobietą i CHCĘ M. .:( NIE WYPADA bo może mnie wysmieje

Gość gość
służbowo?tfuu!!!nigdy nie spotkałabym się z żadnym służbistą -nnnnnnnnnnever!(gliną)s

Gość gość
tego pragnę! pragnę się z nim spotkać,prywatnie,nie służbowo. Ile bym dała żeby to on pisał.

Gość gość
DT Forum Strona główna Felietony Zdrowie i uroda Seks i związki Styl życia Kultura Kuchnia TV Kafeteria.pl Forum Życie uczuciowespotkaj się żemmną bo oszaleje! prywatnie nie sluzbowo Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat spotkaj się żemmną bo oszaleje! prywatnie nie sluzbowo gość wczoraj gość dziś żadnych spotkań , żadnych wizyt ! Jestem kobietą ,ale nie dla takich jak TY ! dobranoc z szacunkiem dla Ciebie demoniczny kot dziś Nie ma co czekać. Zaproś tę osobę, o której tyle myślisz. ∫ ♥ dt = +∞ gość dziś Jestem kobietą i CHCĘ M. .smutas.gif NIE WYPADA bo może mnie wysmieje gość dziś służbowo?tfuu!!!nigdy nie spotkałabym się z żadnym służbistą -nnnnnnnnnnever!(gliną)s Inne tematy z tej kategorii Jak ratować związek ? czy taki układ ma szanse? gość dziś tego pragnę! pragnę się z nim spotkać,prywatn

Gość gość
00,08,głupia jesteś ,ja bym się nigdy z glina nie umówiła choćby błagał na kolanach!s

Gość gość
Nie o gline mi chodzi o SZEFA!

Gość gość
Ani z szefem!! Never ,never,never!nigdy nie dopuściłabym do jakiegokolwiek spotkania szefem,zresztą ja już na szczęście nie mam szefa bo już nie pracuję.s