Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem strasznie zazdrosna i mam ochotę ryczeć

Polecane posty

Gość gość

Facet moich marzeń związał się z inną dziewczyną. I wiecie co? Nie jest mi źle, że się w ogóle związał, bo wiedziałam, że nie mam u niego szans, ale z kim się związał... Dziewczyna jest niska i gruba - wyglądają razem jak Flip i Flap. Co on w niej do cholery widział? Tak, tak, pewnie zaraz ktoś napisze, że to prowo, bo chcę podbudować grubaski, że też mogą z kimś być. Mogłabym wstawić ich zdjęcie razem, ale boję się, że ktoś pozna. Strasznie mi przykro i ogólnie taka frustracja przez to we mnie siedzi. Chciałabym po prostu pogadać.

Gość gość
no cóż, jeżeli piszesz szczerze, to pocieszę Cię, że to nie pierwszy przypadek i nie ostatni. Ludzie nie wiążą się się ze sobą tylko na podstawie wzrostu, koloru skóry, ilości tkanki tłuszczowej i rozstawu źrenic ....czasem w grę wchodzą też inne czynniki, mniej lub bardziej chlubne ...sława, pieniądze, inteligencja, sex, prestiż, zdanie innych, a czasem także prozaiczne uczucie ..... Ile to ja takich przypadków widuję na ulicach - ona taka piękna, a ona jak diabeł brzydki, głupi i leniwy. Albo on przystojny i wysportowany a ona taka gruba Berta.....

Gość gość
Czasem tak bywa :) Kiedyś znajdziesz kogoś, kto i Ciebie pokocha z wzajemnością :) Tulimy!

Gość gość
Co to cię obchodzi z kim się "związał"? To nie twój problem. Jak dla mnie, ludzie mogą razem wyglądać jak Flip i Flap, Jaś i Małgosia, Wilk i Zając, Leoncjo i Isaura, Balbina i Ptyś, Wilk i Zając, Demon i Anioł, Piękna i Bestia....... Widział pewnie w niej to, czego ty nie mogłaś zobaczyć bo zignorował twoją obecność :P Żałosna jesteś kobieto. Nie od dziś wiadomo, że najgorsze są takie zazdrosne bezpodstawnie (bo wygląd w tym wypadku jemu nie przeszkodził) kretynki. Popracuj nad własna samooceną i może na uspokojenie zrób sobie palcówkę, to trochę się uspokoisz :P

Gość gość
nie trzeba mnie obrażać. nie uważam się za żałosną, bo piszę anonimowo. on jest wspaniałym facetem i wiele moich bardzo ładnych koleżanek się w nim podkochiwało w czasie studiów. był sam przez długi czas, a teraz sobie znalazł dziewczynę, która wygląda, jak wygląda. z buzi brzydka nie jest, ale jest gruba. i to mnie strasznie wkurza, bo wszędzie się czyta, że grubą to się kijem nie tyka, gruba to tylko dla ostatnich desperatów. no ale przystojny facet nie jest desperatem, więc gdzie tu prawidłowość? wiem, pieprzę, ale po prostu muszę powyrzucać z siebie złość.

Gość gość
założę się, że byłoby Tobie Ciężej, gdyby się związał z super laską. Pewnie jest dobrą i miłą dziewczyną i ma cechy, których nie odnalazł w zapatrzonych w siebie dziewojach ... jeżeli czujesz coś do niego lub tylko po prostu Ci się podoba, spróbuj życzyc mu dobrze i żeby mu się w życiu ułożyło, mimo, że Ci przykro. Wtedy Ty także znajdziesz kogoś wspaniałego, a jeżeli dasz dojśc do głosu zawiści, możesz byc nieszczęśliwa, bo ta zawisc najpierw zjada żywiciela ...

Gość gość
" nie uważam się za żałosną, bo piszę anonimowo. " - no tak, to wiele wyjaśnia :D LOL!

Gość gość
ale to głupie jest, że teraz się tym przejmuję, mimo że wiedziałam od początku że znim nie będę. cholera, ale jak był sam, to było mi jakos lepiej na sercu, nawet nie wiem, jak to wyjaśnić. a teraz? mam ochotę ryczeć, przeglądam jego zdjęcia, patrzę na ich wspólne zdjęcie i mam ochotę je wydrukować i podrzeć. przecież nie pasują do siebie, i wiem że nie powinnam tak myśleć, bo ona też jest człowiekiem, ale dziwię się, że nie wstydzi się z nią pokazać wśród ludzi.

Gość gość
idź spać kobieto bo nie zmienisz tego choćbyś wystrugała nawet sputnik na Księżyc :P

Gość gość
Chyba nigdy nie kochałaś, ale jak kogoś pokochasz to będziesz wiedziała, że ukochana osoba "nie ma wad", tylko inni je zawsze widzą. Jeżeli natomiast kogoś się nie lubi, widzi się wady nawet tam, gdzie ich nie ma......

Gość gość
skoro nie masz szans a ona miala... to ja na twoim miejscu bym milczała, tekstami typu z kim to on się związał pogrązasz się i tym samym nie masz do siebie szacunku, faceci głównie patrzą na wygląd więc mogła miec ładną twarz,a ty widocznie nie masz i w jego oczach jestes strasznie brzydka

Gość gość
boze... co z tego ze jest gruba? wiekszosc normalnych wybierze grubą a wspaniałą niz np. piekna a glupia... Moja kobieta tez jest przy kosci ale cudowna jest. W łóżku jest niesamowita i nie rozni sie od innych w sensie ze nie jest jakas gorsza a wrecz przeciwnie... jest cudowna slodka i ja kocham i takie jak ty mam ochote wytargac i walnac o sciane. Bo gruba to nie ma prawa byc z przystojnym. Ile masz lat? 10? moje poprzednie dziewczyny były szczuple i tez mi bylo z nimi dobrze tylko ze teraz jestem zakochany na cale zycie i jest mi wspaniale...