Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunięcie dużej brodawki,Łódz,Poznań

Polecane posty

Gość gość

Mam dużą brodawkę,na skroni,blisko oka,poszukuję lekarza,który ładnie to wytnie i nie naciągnie mi skóry.Boję się,że jedno oko po zabiegu może wyglądać na naciągnięte.Bardzo proszę o namiary na dobrego specjalistę w Łodzi lub Poznaniu.

Gość gość
Ponawiam pytanie.

Gość gość
Trwają ostatnie zapisy do BazyModelek.com Panel wiosenny zostaje zamknięty z dniem 31.01.2015r. Pacjentki-modelki NIE PŁACĄ ZA ZABIEGI!!!! Poszukujemy panie lub panów w wieku 30 – 55 lat Jeśli chcesz jeszcze dostać sie na listę modelek, wypełnij formularz i  czekaj na kontakt z naszej strony. W lutym spotkanie konsultacyjne z naszymi specjalistami i pierwsze w tym  roku szkolenia dla lekarzy z medycyny estetycznej. kolejny nabór już jesienią 2015r. Liczba modelek ograniczona. Wybieramy te, które zgłoszą się najszybciej. Pozdrawiamy i czekamy na ostatnie zgłoszenia. Zespół BazaModelek.com

Gość gość
Też poszukuję lekarza,problem podobny.

My usuwamy znamiona laserem CO2 - blizna praktycznie niewidoczna, ale przy dużych zmianach warto skonsultować zabieg z chirurgiem onkologicznym - w Poznaniu my polecamy dr Kukulskiego -przyjmuje na Maratońskiej.

Gość gość
Brodawka ma ponad 1cm średnicy,czy konieczny jest onkolog,przecież po usunięciu,nawet nie u onkologa,każde znamię jest wysyłane do badań?

Gość gość
polecam klinike Amaryllis, usuwałam tam 3 brodawki laserowo, jestem bardzo zadowolona, strupek szybko odpadł i teraz mam ładną gładką skóre, polecam