Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety najpierw odmawiają facetom seksu a potem płaczą, że są zdradzane

Polecane posty

Gość gość

Kobiety nie raz udowodniły, że są zwierzęciami nie potrafiącymi przewidzieć konsekwencji swoich decyzji. Dlatego mniej zarabiają i nie powierza im się odpowiedzialnych zadań.

Gość mendel jaj i kure prosze
Polon i Rad stopka: Mendelejew nie byl idiota

Gość gość
jak jesteś taką cip/ką że ci baba odmawia i nie umiesz znaleźć sobie innej, tylko płaczesz na kafe, to nie nazywaj się facetem :P

Gość gość
gość dziś Kobiety nie raz udowodniły, że są zwierzęciami nie potrafiącymi przewidzieć konsekwencji swoich decyzji. Dlatego mniej zarabiają i nie powierza im się odpowiedzialnych zadań. x Kretyn! Mniej zarabiają, bo taki jest wymóg płci męskiej. Mało żona zarabia (pomimo, że pracuje więcej w tej pracy od kolegi obok), to jest w jakiś sposób uzależniona od męża, więc można ją bić, wyzywać, a ona nigdzie nie pójdzie. Takie jest podejście dużej liczby osobników płci męskiej.

Gość gość
Co się czepiacie, autor dobrze gada!

Gość gość
polac mu wobec tego :P, :P, :P stopka: ile wynosza alimenty na zone?

Gość Pani Merle
A po co ma dawac jak to trwa 7sekund! Nie umiesz Jej zaspokoic to Ci nie daje! Smutny korniszonku... To nie worek na sperme! A poza tym: reka nie granat-c***a nie urwie!

Prawda jest taka, że jaki facet, taka kobieta. W "odmawianiu" jest decyzja: jesteś kiepski w te klocki :D poszukam innego. Dlatego tak wiele kobiet zdradza, wyprzedzając współcześnie często na tym polu mężczyzn z większymi zarobkami ale fatalnym seksem. 🖐️

Gość gość
"gość dziś Co się czepiacie, autor dobrze gada! " X Sam do siebie piszesz C/I/P/O i ofiaro losu? :D

Gość gość
Ja daje kiedy chce żeby on tylko chcial brać ale coraz rzadziej chce a ja jestem mloda i tego potrzebuje.jak tak dalej będzie to znajdę kochanka,nie będzie z tym problemu tylko jak sie wyda to będę szmata itd a jak facet nie chce to wg.pogladow innych jest okey.takie spoleczenstwo mamy.

Gość gość
W Tajlandii kobiety wiedzą że mężowi trzeba dawać bo inaczej nie ma radości w domu, a są same schizy. W Polsce feministki próbują kształtować własną rzeczywistość idąc po trupach przedstawicielek własnego gatunku. Same wylansowałyście modę na samca alfa kopulującego z wieloma samicami i teraz jesteście tej mody ofiarą.

Gość gość
u mnie jest odwrotnie, to mu się nie chce bo wiecznie zmęczony po pracy, i co? Też mam zdradzać? Popatrzeć sobie nam nie to zawsze ludzi, ale na jakąkolwiek akcję to ma więcej ochoty niż siły ;P

Gość gość
popatrzeć na mnie*

Gość gość
Polki boją się ciąży stąd ich odmowa.One nie są przygotowane na sex.Tak córkom przekazują matki.

Gość wolnaaaaaaaizla
Ciekawy temat. Znajduje się on również w książce Zaplecze - Violetty Komar. Polecam!