Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żaden bogacz nie da więcej niż 1000zł za seks. Jesteście naiwne

Polecane posty

Gość gość

kto wam da 10 czy 100tys za sex? Haha chyba jakis nienormalny schizofrenik :D za 1000 zl mozna miec piekną lux prostytutke,lepszą od przecietnej raszpli ktora wszystkiego sie brzydzi i lezy jak kłoda

Gość gość
pralka w kuchni czy w lazience? :classic_cool: stopka: najbardziej niebezpieczne sa kobiety wpadaja w oko, rania serce i wychodza bokiem

Gość gość
W biednym towarzystwie się obracasz.

Gość gość
kto z was zlikwidowal komin aby nie placic podymnego? :classic_cool: stopka: jo znam swoje lowce i lone mnie znajo

Gość raszpla z niezłą kasiorką
A po co mi 1000 zł za sex jak mm fajną pracę za 3,5 kafle na miecha. Dla kobiety w Polsce to BARDZO przyzwoita sumka. A jak jeszcze w Wawie nie mieszkasz to koszty życia tak nie uwierają. Stać na utrzymanko kawalerki i przyjemności i wycieczkę na Maltę. Wybieram się za miesiąc :):) Polscy kolesie chyba naprawdę myślą, że jedyny zawód dla bab do prostytucja :D Teraz mnie zjedz autorze bo Ci walnęłąm klocka na stereotyp :P Bite meh bijacz :P

Gość gość
jak dziewczyna ładna, a oni śpią na kasie to dadzą :) jak oglądam kochanki milionerów to im współczuję - takie wieśniary z gęby, ciało jak pół doopy zza krzaka, dramat ... będąc na ich miejscu wolałbym wydać 100k na kobietę niż kopulować z takimi pomiotami