Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale nienawidzę użalania się na

Autyzm NIE JEST chorobą

Polecane posty

Ale się zdenerwowałam. Co za czasy p**********e, że każdą odmienność od normy się "leczy". Co za idiotyzm, co za gamoństwo. :D Ja rozumiem nawet naciąganie lenistwa pod choroby typu "dysortografia". "dyskalkulia", "dysgrafia" ale żeby z tego, że człowiek żyje w wewnętrznym świecie robić problem i jednostkę chorobową? Żałosne. I to zadęcie, to napuszenie, ta powaga i ta podniosłość, z którą się mówi "on jest chory". Co?!!! Chory?! Nerkę ma do dializowania albo wręcz do wymiany? To znaczy CHORY!!! Teraz się dupskach poprzewracało, wszędzie się doszukują głupie ludzie chorób. A kto z Was cierpi na muzykizm? To taka choroba, że się muzyki słucha. Ponoć można leczyć, niektórzy mówią, że można z tym życiu.

Gość gość
Oczywiście, że jest. Jeśli to Ty jesteś chory, to lecz grzybicę przewodu pokarmowego, a zobaczysz, że się znacznie zmniejszy.

Gość gość
"naciąganie lenistwa pod choroby typu "dysortografia". "dyskalkulia", "dysgrafia" a czy zdajesz sobie sprawę że dyskalkulia jest związana z wrodzonymi wadami układu nerwowego ? jesteś ignorantką i piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia

Mam pojęcie, ponieważ mi zarzucano autyzm. To absurd. :)

Gość gość
"dysortografia", "dyskalkulia", "dysgrafia" to dysfunkcje, nie choroby

Gość gość
nie jest to jest cos kosztem czegos stopka: nienawidze jak dotykaja mnie hipokryci

Gość gość
Autyzm nie jest choroba tylko zaburzeniem ...

Gość gość
zaburzeniem czego? stopka: wymienie ci z pamieci wszystkie numery z ksiazki telefonicznej. Nie potrafisz? widocznie jestes zaburzony :P

Gość gość
Zaburzeniem umyslowym uniemozliwiajacym normalne relacje miedzyludzkie ..

Gość gość
Mój syn ma autyzm.I po mojemu to jest choroba. Choroba polega na zaburzeniu funkcji lub uszkodzeniu struktury organizmu. Autyzm jest całościowym zaburzeniem rozwoju. Jest to odstępstwo od normy.

Gość gość
zależy od stopnia autyzmu. Jedni po prostu dziwnie się zachowują, drudzy są zwyczajnie upośledzeni. Jak dziecko które nie mówi i wpada w histerię na KAŻDĄ zmianę w otoczeniu nie jest dla autorki chore to sama musi cierpieć na jakieś upośledzenie.