Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiete najłatwiej obrazić mówiąc jej, że jest brzydka i łatwa...

Polecane posty

Gość gość

a faceta, ze jest głupi i ma małego... U kobiety prawie wszystko kreci sie wokol wygladu, nawet na obrazach kobiety przedstawia sie jako calosc, mocno uwydatnia sie cielesnosc, rzezby kobiet emanują seksualnoscią a facetow ? Zobaczcie na rzezbe Dawida, niby golas ale nie jest to rzezba wulgarna, raczej dostojna dumna wystarczy spojrzec na twarz. Co na to feministki ?

Gość gość
feministki udają niedostępne bojąc się brutalnej prawdy - że nikt ich nie chce :D

Gość gość
ja jestem głupi i wacka małego mam, na dodatek brzydal jakich mało, ale nie obrażam się :) popsute zęby mam też i z buzi mojej smród wydostaje się, ludzie krzywią się gdy widzą mnie, nie chcą rozmawiać, albo bym to ja do nich nie mówił nic, też nie przeszkadza mi to :)

Gość gość
autor ma racje

Gość gość
nie,baby najlepiejobraza sie mowiac .... siema cosłychac...hmm niezle wygladasz,jestes w ciazy ?

Gość gość
nie obrazaja mnie rzeczy, ktore nie sa prawda :) zloszcze sie tylko wtedy kiedy w jakis zarzutach jest ziarnko prawdy..wiec takie okreslenia nie zrobilyby na mnie najmniejszego wrazenia :) pozdro

Gość gość
to prawda

Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Nie każdy facet ma obsesję na punkcie seksu i nie każda kobieta ma obsesję na punkcie wyglądu. Ludzie są różni.