Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona565

Kobiety, proszę o wasze zdanie na temat prawdopodobnej ciązy.

Polecane posty

Gość zaniepokojona565

W skrócie: 1. Stosunek przerywany 14/15 stycznia. 2. Dni płodne miałam prawdopodobnie 18 stycznia (miałam bóle owulacyjne oraz śluz z domieszką krwi) - poczatkowo przestraszyłam się, że to plamienie implantacyjne jednak czy 4 dni po stosunku to nie byłoby za wcześnie? Uznałam więc, że to owulacja. 3. Mam nieregularne cykle, zwykle co 2-3 cykle mam cykl bardzo dłuugi trwający nawet 45 dni. 4. Aktualnie nie dostałam jeszcze okresu a mam 39 dzień cyklu. (Poprzednie dwa były regularnie, czyli ten prawdopodobnie może być dłuższy jak to zwykle u mnie bywa) 5. Tydzień temu zrobiłam test ciążowy. Wyszedł negatywny. Patrzyłam na niego cały dzień i nie widziałam cienia kreski. Nic. Wczoraj go znalazłam i zobaczyłam cienką kreskę....Wyczytałam, ze tak się zdarza często, bo zachodzą jakieś reakcje chemiczne i nie należy brać wyniku pod uwagę jeśli minęło 10-15 min. Przestraszyłam się i dlatego dziś zrobiłam kolejny test. Zrobiłam go 15 min temu i wyszedł negatywny. Non stop obesrwuję czy cos się przypadkiem nie pojawi na nim. Test nie był robiony z pierwszego moczu, ale nie oddawałam teraz moczu przez 6 h i nic w tym czasie nie piłam. Czy mogę jednak być w ciąży?/ Jesli rzeczywiście 14 stycznia doszło do zapłodnienia i 18 zamiast owulacji miałam plamienie implantacyjne to czy test nie powinien juz tego wykryć? Proszę o oppowiedzi.

Gość gość
z klientem się studentko kochalas?

Gość gość
Plemniki w ciele kobiety są przez 5 dni zdolne do zapłodnienia. Jeśli owulacje miałaś 18 i faktycznie doszło do zapłodnienia to test dopiero za kilka dni będzie pozytywny.

Gość gość
Test najlepiej zrobic w dniu spodziewanej miesiaczki. Ja nawet w tym miesiacu robilam test i wczesniej jak zawsze robilam to staralam sie zeby to bylo 13,16 dni po stosunku czy owulacji.Wtedy test jesli jest czuly ciaze wykryje . Jesli owulacja byla rzeczywiscie 18 to wydaje mi sie ,ze test jeszcze nie wykryje natomiast jesli bedziesz go powtazrac rob z porannego moczu. NIe rozumiem tylko ,juz masz miec miesiaczke ,a owulacja byla 18 to miesiaczka bedzie pozniej wiadomo.

Gość zaniepokojona565
sory, pomyłka, stosynek był 7/8 stycznia, a owulacja 11 stycznia

Gość gość
Skoro owulacja byla 11 stycznia jutro z rana zrob test ciazowy . Wyjdzie juz na 100 procent bankowo!

Gość gość
I jak? zrobilas dzisiaj test?