Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra jest widocznie zainteresowana moim facetem, co robic?

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i dopiero teraz mam pierwszego chlopaka. Nigdy nie mialam powodzenia, jestem kompletnie nieatrakcyjna. Mam 168 cm wzrostu i waze 86 kg, wiec figura - kompletna porazka, nie zostalam obdarzona tez zbyt urodziwa twarza. Mimo mojego wygladu jestem raczej lubiana, sympatyczna a moj chlopak ciagle powtarza, ze uwielbia moja osobowosc i spedzanie czasu ze mna. On sam jest przystojny i cudowny, czasem nie rozumiem czemu jest ze mna, jesli moze miec kazda. Czuje sie zawsze 'nie dosc dobra' dla niego. Moja starsza o rok siostra nawet nie stara sie ukrywac zainteresowania nim! Zawsze kiedy do mnie przychodzi ona stara sie mnie osmieszyc i ubiera sie wyzywajaco. On mowi, ze przesadzam, ale ona potrafi nawet wprost mi powiedziec, ze jestem za brzydka dla niego. Dodam, ze moja siostra jest bardzo atrakcyjna co dodatkowo mnie przygnebia :( Moze naprawde przesadzam? Co robic :(

Gość gość
rozdaj wszystko ca masz a bedziesz miala skarb w niebie :P, :P, :P stopka: pralka w kuchni czy w lazience?

Gość gość
napluj jej w gębę i wyrzuć sukę z mieszkanie! panienka z mieszkaniem to smaczny kąsek:)

Gość gość
Musisz niestety/stety potraktować siostrę ostro. Walcz o swoje, powiedz jej co o tym myślisz, bez owijania w bawełnę. Niech się po prostu odwali i s... dala. Po drugie, pamiętaj, że sexapil jest przede wszystkim w głowie, a wyraża się w oczach, ustach, mowie ciała, a nie biodrach. Musisz podejść do siebie pozytywnie, w końcu spodobałaś się temu chłopakowi, więc potencjał w Tobie jest. A na samym końcu już stwierdzę, że na pewno powinna Cię ta sytuacja zmotywować do tego żebyś wzięła się za siebie, schudła poćwiczyła, nabrała wiary w siebie, walczyła z kompleksami. Piszesz jak looser, pokaż na co Cię stać. Powodzenia.