Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majka98

Pierwszy raz

Polecane posty

Witam , mam 18 lat i 3 dni temu przeżyłam swój pierwszy raz . Oczywiście zabezpieczyliśmy się prezerwatywą , i partner mówił , że nie skończył we Mnie , bardzo mało krwawiłam . Od tego czasu boli mnie dół brzucha , raz z lewej , raz z prawej strony , czasami obie na raz . Bardzo się boję że mogę być w ciąży , czy jest to prawdopodobne ? < chcę również dodać że ostatnią miesiączka skończyła mi się około 5 dni przed o***tym stosunkiem > Jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży ? Proszę o szczere odpowiedzi , z góry dziękuję :)

do tego dziś pojawił się nabrzmiały / wzdęty brzuch .. :/ i nadal tak samo boli na dole brzucha . bardzo dziękuję za pomoc ;*

Gość gość
to jest po prostu owulacja :). Może wcześniej nie zwracałaś na nią uwagi. Najczęściej jest ok 12 dni od pierwszego dnia okresu, więc jakoś właśnie teraz przypada :). Jeżeli chodzi o dni płodne to je miałaś, ale przy takim zabezpieczeniu nie ma szans :).

Gość gość
Gdybyś miała 18 lat urodziłabyś się w 96 roku ew. 97, a nie 98. Raczej prowo.

Mimo że używaliśmy prezerwatyw , przecież istnieje opcja że mogła ona pęknąć ...mimo że stosunek nie trwał długo .

Gość gość
1/sex to po slubie i tylko z męzem 2. nie pruciaj się z kolegą to nie będziesz miala problemów 3. kto ci się kazał rżnąć jak cie zostawi nie jesteś już dziewicą

No po prostu pseudonim :) podany mam inny rok urodzenia . Chciałam poprosić was o porady a nie o to , abyście Mnie pouczali . ;) Nie kolega , lecz mój chłopak od roku i nie zostawił Mnie jak na razie :)

Gość gość
to jest moja porada gdybys wiedziała to wcześniej to bys się nie pusciła

pytałam się o zupełnie coś innego , niż to z kim , kiedy i gdzie powinnam to zrobić.

Gość gość
katechetki sie spytaj

nie wydaje mi się , że katechetka ma coś wspolnego z moim życiem prywatnym :)

Gość gość
Gdybym cię przeleciał to mógłbym dać diagnozę. Podaj adres.