Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mozna zrobic z ujadajacym psem?

Polecane posty

Gość gość

Sąsiedzi wychodza rano i zostawiaja w domu psa. On naprzemiennie wyje i szczeka do ich powrotu, zwykle ok 18... Zwariować można. Mam dwoje dzieci a nie mogę się zrelaksować i uprzedzam - moje dzieci niemal nie płaczą, są spokojne i nie wrzeszcz.

Gość gość
zabić kundla! wkur/wiają mnie już te durne pchlarze i i ch durni właściciele, psychopsiarze 🖐️

Gość gość
Myślałam o kimś z ochrony zwierząt czy cos. On kilka godzin szczeka...

Gość gość
Nie wiem po co biora psa jesli i tak prawie caly dzien ni ma ich w domu. Bezmyslnosc po prostu.

Gość gość
No tak, ale cos z tym można zrobić? On naprawdę non stop wyje do tej 18...

Gość gość
faktycznie glupia sytuacja ale chyba nic z tym nie zrobisz, maja prawo miec zwierze w domu ale nie ukrywam, ze sa debilami bo po co im zwierzak skoro ich nie ma prawie calymi dniami, nie pojmuje takich ludzi

Gość gość
podarowac mu gumowy lancuch :classic_cool:

Gość gość
Mialam kiedys taka sytuacje.Napisalam kartke do ludzi,wlozylam w drzwi.Napisalam mniej wiecej cos takiego,ze juz pomijam to ,ze musze wysluchiwac przez csly dzien szczekania i wycia psa(bylam wtedy macierzynskim),ale niech oni pomysla ,co ta psina musi przezywac,jal strasznie teskni.Wyobraz sobie,ze od nastepnwgo dnia,pieska rano gdzies zawozono,a po poludniu lub wieczorem wraxal z wlascicielami do domu.Pamietam,ze glowny nacisk kladlam na cierpienia psa,a nie na to,ze mi przeszkadza.Moze sprobuj ?