Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakupy dla bobasa

Polecane posty

Gość gość

Witam, jakie polecacie sklepy internetowe z fajnymi ciuszkami dla noworodka i niemowlaka? Szukałam na allegro ale jakoś sb nie radze, wiele sprzedających i szkoda mi kazdemu placic za wysylke, szukam fajnego,w miare taniego sklepu z ciuszkami nowymi :)

Gość gość
można na starej "tablicy" lub gumtree znaleźć osoby z twojego miasta czy osiedla sprzedające ciuszki dla maluchów, i nie musisz wcale płacić za wysyłkę, a umówić się w miejscu dogodnym i odkpupić z ręki

Gość gość
Z reguły są to ciuszki używane a mi zalezy na nowych :) Czasami są na prawde fajne stronki z ciuszkami

Gość gość
witam ja mam tanio wyprawke 3 zł za sztuke na ok 1 roczek jesli jest Pani zaintersowana to prosze o wiadomosc na email: iza_6@o2.pl

Gość gość
Ja raczej kupuje w sklepie stacjonarnym, wysylkowo to tylko w smyku bo w innych sklepach jest taka pstrokacizna ze az oczy bolą. Nie lubie ubranek w krzykliwych kolorach, najbardziej lubię te z h&m.

Gość gość
h&m lub zara ma fajne i jakosciowo i wygadem ciuszki.. ale ja osobiscie kupuje na allegro lub w lumpeksach czy na tablicy, jakos nie mam osobiscie z tym problemu ale wiem, ze sa ludzie ktorzy sobie tego nie wyobrazaja i maja takie prawo :) w smyku czasem cos kupie czy pepco ale tu roznie z jakoscia jest. pozdrawiam