Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wykazujcie niski dochód

Popieram facetów, którzy walczą o płacenie jak najniższych alimentów

Polecane posty

Gość Wykazujcie niski dochód

Faceci, którzy pracują na czarno albo większość pensji biorą pod stołem, żeby wykazywać jak najniższy dochód w celu płacenia jak najniższych alimentów są po prostu zaradni i radzą sobie w życiu. Nie dają sobie w kaszę dmuchać.

Gość gość
czy twoja stara sra ci do geby? wspolczuje;/ bo w przeciwnym wypadku nie pisalbyc takich debilizmow,

Gość gość
a ja popieram dzieci ktore takim starym opowiadaja bajke o wezu

Gość gość
czyli namawiasz do okradania własnych dzieci, tak???

Gość gość
Wlasnych dzieci? Kuzwa. Polskie prawo stoi za matka. Ile znam suk bo kolezankami nie nazwe ktore nadstawily doopska innemu, maz sie dowiedzial i sie rozwiedli, polowe majatku musial oddac bo wielka wspolnota malzenska, i jeszcze bulic kosmiczne alimenty! Tacy faceci zostaja nie raz prawie z niczym, polamanym sercem i alimentami do placenia a ona odchodzi do gacha i sie smieje z niego. Nie dziwie sie NIEKTORYM facetom ze s********ja zanim zaczna cokolwiek wiazac z kobieta, jak wykazuje tendencje d******* nieroba lub pasozyta to uciekac jak najdalej. Niz zaplatac sie w takie bagno. Aha. Jestem kobieta.

Gość gość
na dziecko wystarczy 300 zł od matki i 300zl od ojca.

Gość gość
czyli spotkałaś dwa czy jeden przypadek i zdefiniowałaś wszystkie rozwiedzione kobiety ? nienawidze ludzi którzy kierują się jakimś przypadkiem i określają całą społeczność to napisz jeszcze że wszyscy 18 latkowie chcą zadźgać nożami rodziców wszyscy księża gwałcą dzieci pusta debilko

Gość gość
na dziecko wystarczy 300 zł od matki i 300zl od ojca. x pod warunkiem, że dziecko pół miesiąca mieszka u matki i pół u ojca. ojciec w tym czasie, gdy ma dziecko u siebie zajmuje się nim i poświęca dziecku tyle samo czasu co matka, a nie szlaja się z kumplami i zdzirami.

Gość gość
No jak pracowała to jej się należy polowa

Gość gość
Oj tam. Sam weź dziecko do siebie, a byla niech ci placu te 300 zl. Taka kupa kasy! Sam zobaczysz jak się"wzbogacisz" :P

Gość angelinaaaa
Od matki i ojca nalezy sie po 300 zlotych?? A co robi szanowny tatus oprocz placenia alimentow? Prowadzi do szkoly, gotuje, bierze wolne gdy dziecko jest chore, rezygnuje z kariery zeby byc na kazde zawolanie dziecka?? Faceta nie ogranicza opieka nad dzieckiem tak jak kobiety, kobiety - matki, poswiecaja sie dla swoich dzieci ,dbaja o nie i sa kiedy dzieci ich potrzebuja. Facet spotka sie z dzieckiem raz na tydzien czy dwa - przewaznie rzadziej, i ma jeszcze placic nedzne grosze? Dziecko nie jest nic winne, samo sie na swiat nie prosilo.

Gość gość
U mnie ojciec w ogóle nie płacił i jakoś żyję, i to całkiem dobrze. Nigdy nie narzekałam na braki. To kwestia radzenia sobie ogólnie w życiu, a nie alimentów. Ludzie będą utrzymywać kontakt z kimś kogo nie chcą widzieć, tylko dla pieniędzy. Taka już większość jest...

Gość gość
mój ojciec płaci na mnie alimenty i nigdy nie widziałam go na oczy, ktoś kto wypisuje takie rzeczy że faceci nie powinni płacić na swoje dziecko to są zwykłe gnoje, nie są w takiej sytuacji i łatwo im przychodzi pisać takie rzeczy. Jak facet zrobił dzieciaka to powinien na niego płacić, a nie zrobić i odwrócić sie duupą, a faceci którzy nie chcą płacić na WŁASNE dzieci to są dla mnie śmiecie bez honoru

Gość gość
gość dziś U mnie ojciec w ogóle nie płacił i jakoś żyję, i to całkiem dobrze. Nigdy nie narzekałam na braki. To kwestia radzenia sobie ogólnie w życiu, a nie alimentów. xxx czyli jako dziecko zarabiałaś sama na siebie, tak? i jak na ciebie ojciec nie płacił to każde inne dziecko w Polsce również nie powinno dostać ani grosza, co?

Gość gość
gość dziś U mnie ojciec w ogóle nie płacił i jakoś żyję, i to całkiem dobrze. Nigdy nie narzekałam na braki. To kwestia radzenia sobie ogólnie w życiu, a nie alimentów. Ludzie będą utrzymywać kontakt z kimś kogo nie chcą widzieć, tylko dla pieniędzy. Taka już większość jest... xxxxxxxx Jak ty się wychowywałaś w patologii to jeszcze nie znaczy, że każde dziecko ma być tak wychowywane. Pewnie twoja matka nie wiedział z kim cię ma i dlatego nikt nie płacił na ciebie alimentów

Gość gość
na dziecko wystarczy 300 zł od matki i 300zl od ojca. zzzzzzzzz Tępa dzido wbij sobie do pustego łba, że 600 zł to wystarczy na nędzne wyżywienie dziecka. A gdzie ubranie, opłaty w szkole, przybory szkolne, leki, gdy dziecko zachoruje, rachunki za prąd, wodę, gaz, internet i inne wszelkie dodatki?

Gość gość
600 zł. podzielone przez 30 dni w miesiącu daje 20 zł. matka nie może wydać na dziecko więcej niż 20 zł dziennie :D

Gość gość
często jest tak że ojcowie płacą alimenty na utrzymanie dzieci w prawdzie utrzymują dzieci i ich matki

Gość gość
Ciekawe skąd matka mą wziąć kasę, gdy dziecko musi zapłacić w szkole stówę, albo wie stówy za wycieczkę?

Gość gość
często jest tak że ojcowie płacą alimenty na utrzymanie dzieci w prawdzie utrzymują dzieci i ich matki x jeśli mają taki wyrok sądowy, że mają płacić również alimenty na eks zonę, bo z ich winy nastąpił rozpad małżeństwa to niestety ale muszą płacić i tobie nic do tego

Gość gość
uważasz, że tę 300 zł wystarczy na utrzymanie dziecka i matki? a może jeszcze utrzyma się z tego matki gach, co?

Gość gość
I dlatego dzieci takich inteligentnych tatusiów w zyciu doroslym nie chca znac i zakladaja sprawy w sadzie o zadość uczynienie jak to zrobila moja znajoma i wytargala 100tys. Tak tatusiowi sad d o ******* l za rzucanie groszy na jej utrzymanie.