Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banashety

powiedziec ze wzielam wiecej pieniedzy?

Polecane posty

Gość banashety

Wzielam pozyczke chwilowke,jestem pelnoletnia i dopiero sie ucze.Potrzebowalam nagle pieniedzy wzielam dla siebie sto zlotych klamiac ze biore tylko 50zl,dodam ze wczesniej jeszcze bralam ale to mama chciala 400 jeszcze tata wziol 300zl.(tata sobie splaci,wiec nie ma problemu.A mama musi zaplacic 600zl jak jej o tym powiedziec?A moze oddam te 50zl?

Gość banashety
Prosze pomozcie,boje sie,ciagle mysle i nie moge spac. A pieniazki wzielam na pottzeby i bilety

Gość banashety
boje się. namówię chłopaka by zabił rodziców i po sprawie

Gość gość
to tyle mozna pozyczyc? ale siara 100 zl pozyczyc z chwilowki wolalabym od sasiadki albo kolezanki, bezmozg jestes. ciekawe za co splacisz , jeszcze pewnie druga stowe na odsetki policza haha

Gość banashety
Po pierwsze nie mam chlopaka!!!i nie chce!!!!!Po drugoe pozyczalam chwilowke mamie400zl i ona sie powiwdziala wez 450 wezmiesz sobie 50zl na bilety,a ja wzielam jeszcze kolejne 50zl.Mama to splaci nie ja.A prowizja nie jest duza bo razem wychodzi 970zl.

Gość gość
nie no wcale nieduza prowizja wzielas 500 a masz oddac 970. idiotka

Gość gość
haha wiec jak pozyczylas mamie to nie mama pozyczyla TYLKO TY dla mamy. teraz to ty masz dlug a nie mamunia. Czekaj na komornika:)

Gość banashety
Razem z taty pieniadzami wychodzi 970 zgroszami.Po trzecie nie jestem bezmozgiem ,jak mozesz ocenic mnie nie znajac mojej osoby. Wpadlam na pomysl,ze powiem ze powiem mamie wzielam zamiast 450zl,500 i te 50jej oddam. B jak nie powiem i soboe wezm to bede miec klopoty

Gość banashety
Ale to mama odda powiedziala,bo ja wzielam pozyczke dla noej a reszte dla ojca.Ja z tego tylko 100Zl wzielam.