Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co Was dziwi w tym forum?

Polecane posty

Gość gość

mnie najbardziej to, że np. masa jest tematów np o oszczędzaniu, ludzie piszą jak to tanio jeść itp, a za chwilę na jakimś temacie ktoś pisze że ciuch za 150 zł to by w życiu takiego szajsu nie kupił że sieciówki dla biedoty... jaka tu grupa społeczna dominuje w zasadzie?

Gość gość
mnie dxiwia osoby ktore pisza was, wam, wy, oni, one, on, my, ja itp z duzej litery

Gość gość
bogate kobiety np. dziennikarki co nie mają co robić w pracy bogate panie domu co siedzą tylko na kafe i druga strona biedota a przeważnie przegrańcy życiowi co nic nie mają poza kafe

Gość gość
dominują tu ludzie ZABURZENI :classic_cool:

Gość gość
eksperci od wszystkiego:)

Gość gość
zauwazylam ze wiekszosc to pospolite lemingi i siedza na kafe bo to skarbnica tego jak regulowac myslenie prostakow

Gość gość
Że ludzie tak dużo tu piszą o seksie, że jeszcze jakoś tak niesmacznie i wulgarnie np. o naciąganiu moszny na słoik - wiele razy to widziałam, że jest mnóstwo tematów "Foto mojego..." lub "Foto mojej..." Coś okropnego :(

Gość gość
Mało już takich rzeczy zostało, ale zawsze mnie dziwią ludzie, którzy opisują jakąś swoją sytuację tak szczegółowo, że większość ich znajomych jakby weszła na topik to by się zorientowała kto to pisze, ogólnie ludzie, którzy podaja dane osobowe, imiona z innymi szczegółami, dokładne miejsca, daty.. Żenada, internet to internet, lepiej nie szaleć. Rzadko są takie tematy, ale się zdarzają.

Gość gość
albo ktoś zadaje pytanie konkretne, opisuje swoją sytuację a potem reszta się wyżywa- oczywiście nikt nie odpowiada na to pytanie tylko jazda bo ktoś się czepił jakiegoś jednego zdania

Gość Olga16
Nic mnie nie dziwi

Gość lili134
matki które cały czas poświęcają dziecku jednocześnie cały dzień będąc na necie

Gość gość
naciąganie moszny na słoik :D stare czasy na kafe :D Co ten Tomek porabia ktoś wie????

Gość gość
matki które cały czas poświęcają dziecku jednocześnie cały dzień będąc na necie

Gość gość
Naciąganie moszny na słoik, to jest fakt, który zaistniał i pozostał w pamięci użytkowników :D Nie wiem, co Tomek porabia. Zlikwidował blog. Może najcięższy rzut choroby już minął ;)

Gość gość
Niektóre osoby odpisują same sobie, kobiety podają się za facetów i na odwrót. Te same osoby pojawiają się w podobnych tematach i myślą że gadają z ukochanym/ą.

Gość gość
samo życie w dzikim wydaniu kraszone posmakiem braku odpowiedzialności za wyrażane myśli i nie kończąca się wyżerka dla bystrego socjologa!!!

Gość gość
a dziwi mnie że ja tu jeszcze wchodzę?

Gość gość
podnoszę

Gość gość
dziwi mnie to że Tomasz nie miał włosów na jajach na filmiku z naciąganiem moszny

mnie najbardziej dziwi ślepota userów namanipulacje różnej maści agitatorów podszywajacych się pod 'zwyczajnych ludzi" Najlepszy przykład shatyn. a jest ich pełno przy każdej okazji np zbliżających się wyborów. inne programowe prowokacje to tematy zaogniające antagonizmy damsko męskie i pomiędzy innymi grupami społecznymi. w zasadzie wystarczy kilka takich tematów żeby rozruszać tłum, który w tym momencie sam zakłada w zemście podłe tematy. to napędza frekwencje i aktywność to raz a dwa jest to plan z góry majacy osłabić polaków i odwrócić uwagę od rozbioru naszego kraju. Kanonem są już tematy o kurduplach i innych wadach dyskwalifikujących człowieka. swego czasu dużo było o wieprzowinie. dosłownie co chwile powstawał topik w rodzaju "facet to świnia". Dziwi mnie, że tak sie dajecie podkręcać i manipulować druga sprawa to gimbaza eksperymentująca sobie na tym forum. nie wiem. w ich wieku nie miałem neta. cholera wie jakbym go wykorzystywał.

Gość gość
miał moszne w kształcie płaszczki

Gość gość
Ze takie debile jak wyzej maja dostep do neta. Ostrzej powinni ich w tych psychiatrykach pilnowac