Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka poronila.

Polecane posty

Gość gość

Mieszka tysiąc kilometrów od nas, nawet jeszcze nie zdążyła nam powiedzieć, wiedziała tylko ona i jej narzeczony, który dzwonił do mnie nad ranem, że moja córka jest w szpitalu. Dlaczego akurat moje dziecko ? Nie wiem co mam ze sobą zrobić.

Gość gość
powieś się.

Gość gość
Nie Twoje dziecko.

Gość gość
Autorko nie zadreczaj sie,takie rzeczy niestety sie zdarzaja i to coraz czesciej.Niekiedy ot tak poprostu bez konkretnej przyczyny,moja corka dwa lata temu tez poronila,okazalo sie,ze ma dwukomorowa macice i to byl glowny powod straty,ona juz zawsze bedzie miala problem z donoszeniem ciazy.W ktorym tc.byla Twoja corka? Mniemam ze to byly pierwsze tyg.Wierz mi,ze lepiej ze stalo sie to na poczatku niz pozniej.Trzymaj sie i zadzwon do corki pogadaj z nia.Pozdrawiam

Gość gość
Nawet nie wiem, w ktory tygodniu. Jej narzeczony stwierdził, żeby teraz nie dzwonić do niej, bo cały czas płacze.

Gość gość
Jej biedna :( Trzymajcie sie,napisz do niej chociaz mesa,ze jestes z nia niech wie,ze myslisz o niej.

Wiem że to okrutne - ale tak bywa,takie życie. Czasami tak lepiej niż żeby dziecko było chore.

Przykre ale bywa ja znam osobę która 9 razy poroniła więc nie macie co tragizować.Wiem trudne to jest ale to córka cierpi a nie Ty

Gość gość
Matka cierpi razem z corka,bol corki to i matki bol.Serce peka gdy dziecko cierpi :(

Gość gość
Samo zycie trudno, ogarnie sie i za kilka miesiecy bedzie po raz kolejny w ciazy, przykre to ale uwierz mi bol szybko mija wiem bo poronilam 2 razy,