Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia podyplomowe

Polecane posty

Gość gość

Jak uważacie? Warto iść na studia podyplomowe? Wydaje mi się, że mogę się dużo nauczyć,a w tygodniu pracować. A jakie są Wasze doświadczenia?

Gość gość
bez sensu pytanie bo nikt nie wie co chcesz studiować podyplomowo, jaki kierunek pierwotnie skończyłaś, czym się zajmujesz zawodowo i czym chcesz się zajmować. Przecież równie dobrze możesz sobie z fusów wróżyć. Odpowiadając na pytanie - z takimi umiejetnosciami logicznego myslenia - nie warto tracic czasu

jesli będziesz się doskonalić i mieć z tego przyjemność pewnie ze warto

Oczywiście, że warto :) Zawsze warto się dokształcać, szczególnie jeśli pracujesz w danej branży. Aktualnie na rynku pracy jest bardzo trudno, więc każe dodatkowe umiejętności są cenione. Sama studiuję na podyplomówce i jest to u mnie w pracy bardzo cenione - dom, rodzina, praca i jeszcze studia. Chce walczyć o lepszą przyszłość, a w mojej branży ciągle trzeba być na bieżąco. Studiuję na UTH w Warszawie więc jeśli jesteś ze stolicy i to jak najbardziej kierowałabym się w tą stronę. Aktualnie nawet trwa rekrutacja na nowe kierunki więc to dobra okazja na rozpoczęcie studiów. Wszystko możesz sprawdzić tutaj: http://www.uth.edu.pl/ :) Jeśli będziesz miała jakieś pytania to pisz, na pewno pomożemy :)

Gość gość
Ja szukam właśnie podyplomówki w Warszawie, zastanawiałam się wstępnie nad SGGW i połączeniem zarządzania z branżą IT (http://zarzadzanieit.sggw.pl/). Czy to faktycznie jest tak przyszłościowe, jak o tym mówią? Ktoś ma jakieś doświadczenia związane z takim połączeniem?

Gość Jagodaaa88
Mój chłopak studiuje ten kierunek na SGGW i jest bardzo zadowolony :)