Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzxyzxyzxyzxyz

Problem z erekcją mimo wieku

Polecane posty

Gość xyzxyzxyzxyzxyz

Witam, mam 18 lat, od pewnego czasu zauważyłem, że mój członek nie rośnie do tego stopnia co powinien ;/ ogólnie ma rozmiar 17/18cm a teraz 14 i jest dosyć miękki ;/ ostatnio wcale nie chciał stanąć mimo starań mojej partnerki. Poradźcie mi proszę co ja mam robić, może jakie leki bez recepty polecacie lub lekarz do jakiego powinienem się udać. POMOCY! :(

Gość gość
W tak mlodym wieku przyczyna impotencji moze byc rozwijajaca sie cukrzyca. Zglos sie do internisty, popros o badania krwi, cukru.

Gość gość
Czy cos sie zmienilo w Twoim zyciu. Czy uprawiasz wiecej sportu wytrzymalosciowego, wiecej biegasz, plywasz?

Gość xyzxyzxyzxyzxyz
Nie, nie doszły żadne sporty, ani nic w tym stylu, żyję regularnie cały czas tak samo i tu nagle taka niespodzianka. Nie stosuję żadnych diet ani nie palę.

Gość gość
W takim razie trzeba zrobic krew, cukier, moze hormony tarczyny, LH, testosteron.

Gość xyzxyzxyzxyzxyz
ok wielkie dzięki :) jednak jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś cenne rady to z chęcią posłucham :)

Gość młodzeiniaszek
Mój stary bierze permen king i z tego co słyszę to chyba wszystko mu działa -> mieszaknie z rodzicami haha może Tobie pomoże.

Gość Cycu43
Mi permen też bardzo pomógł. Miałem strasznie dużo stresów i problemów na głowie... no i moj sex z żoną się pogorszył. Zacząłem stosowac dietę i brać peremen i serio mi pomogło.

Gość gość
Znam kilka, właściwie nawet więcej niż kilka, sporo z nich przetestowałem. Jedne są lepsze, inne gorsze. W tej chwili akurat stosuję IQMAN i jestem zadowolony. Jak na naturalny środek, naprawdę daje radę.

Gość gość
Moje zdanie jest jedno, bo sam miałem z tym problemy i gryzło to zarówno mnie jak i moja małżonkę. Nie ma co czekać, bo sprawa jeżeli już doszło do takiego etapu, to nie żadna sprawa przemęczenia czy stresu w pracy. Nie oszukujcie sie, bo brniecie tylko dalej w ślepą uliczkę. U nas rozwiązaniem było zastosowania IQMAN

Gość gość
Ja używam IQMAN , rewelacyjne działanie na erekcje i wydłużanie. Mogę powiedzieć ze to na pewno pierwszy tak skuteczny srodek jaki używalem.

Gość gośćBolko
Moja erekcja była raczej słaba wobec tego zacząłem szukać sposobów na zmianę. Poradziłem sobie z pomocą tabletek IQman. . Działanie tych tabletek mnie zaskoczyło, członek jest większy a wzwód silny jak nigdy aktualnie mogę działać o wiele częściej, i prędzej się regeneruje.

Gość Edward J
Czasy, gdy problemy z erekcją dotyczyły tylko wieku, przeminęły już. Jak się czyta różne fora, to widać, ze problemy ze wzwodem mają osoby coraz młodsze, ze dotyczy on coraz większej liczby osób. Czyżby nadchodziła "seksmisja"? A na powążnie, spróbuje może środka w stylu IQman. Tergo rodzaju środki pomagają, nie mniej nie są rozwiązaniem wszelkich problemó. Jak będziesz wybierał, to uwazaj tylko aby skłąd był naturalny...

Gość gość
Niemożliwość kopulacji to sporo strat. Jednak życzliwy oral partnerki wiele zrekompensuje. Gdy ciągle POTRZEBUJESZ, a z jakichś powodów NIE MOŻESZ. Gdy psychicznie brak ci orgazmu, a fizycznie czujesz ciężar i ciśnienie jąder. Buzia wessie i utrzyma, a wirujący na żołądziu prącia języczek, skutecznie zaprosi spermę do wytrysku. Nawet, gdy nie dasz rady przekonać do wytrysku Nieboraka ręcznie.