Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulaz

jak szybko schudnąć

Polecane posty

Gość dellecta
ej a gdzie je ona kupiłA??

Gość toskapo
na stronie iqgreen.pl ;D nie wiedziałam ale wpisałam w gooogle i wyskoczyło.. ;d trochę kreatywności moja droga ;d

Gość szukaczka
na allegro.. taniej będzie pewnie tam jest zawsze taniej

Gość Annkkaara
Przed rozpoczęciem odchudzania warto zrobić sobie testy genetyczne żeby sprawdzić sobie czy dobrze dobiera się pod siebie sposób odchudzania a można to zrobić zamawiając tu http://codeofme.com/pl/study.php zestaw do pobrania próbki sliny do badania.

Gość gość
polecam tabletki na odchudzanie http://figurena.pl Stosuje miesiąc i w tym czasie mogę powiedzieć że suplement który skutecznie walczy z moją nadwagą. Schudłam 5kg w tak krótkim czasie !

Gość dajelka
ooo widzę piszecie o iq green :) ja je brałam przez 2 miesiące więc wypowiedzieć się muszę :D Dzięki nim porządnej diece i codziennych ćwiczeniach schudłam przez te właśnie 2 miesiące ponad 13 kg!! co było dla mnie nielada wyczynem,, teraz mam juz tylko kilka kg do zrzucenia po leniwej zimie. ale wszystkim wam mówię ze bierzcie się za siebie póki nie jest za późno

Gość gość daria
Ja ze swojej strony mogę polecić Foreverslim.Nie stosowałam wcześniej żadnych innych podobnych specyfików ale ten okazał się strzałem w dziesiątkę.Wydaje mi się że spadek wagi o 14 kg w trzy miesiące to jest coś.