Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byle NIE!!! Karima Meble !!!

Polecane posty

Gość gość

ostrzegam wszystkich przed Karima Meble !!! Nie kupujcie! dostarczają buble, nie realizują reklamacji, mają gdzieś klienta. Jest wiele poszkodowanych osób, rozpisują sie na forach. Sprawy ciągną się miesiącami. Nie mogę odzyskać ani pieniędzy ani towaru

No a trzeba było przed zakupem sprawdzić te fora co to się na nich rozpisują. :P

Gość gość
Mądry Polak po szkodzie :(((((

Gość gość
Zgadzam się z tą opinią. Meble z tej firmy są tragiczne. Firma psuje wizerunek sprzedaży internetowej, bo towar jest zupełnie inny niż może się wydawać z ich oferty. Meble są fatalnej jakości i nie nadają się do użytkowania. Nie polecam ich. Reklamują się, że mają niską cenę, ale w ich przypadku cena jest równa jakości.

Gość gość
Dobre meble ze sprzedaży internetowej mają na http://allinside.pl/. Starannie wykonane, trwałe, ładne i wszystko wygląda tak jak na zdjęciu.

Gość gość
Ja też nie polecam zakupów w tym sklepie. Kupiłem tam dwie wersalki i żadna z nich nie nadaje się do użytku. Na pierwszy rzut oka wszystko jest idealnie, ale jak kanapy postały w mieszkaniu to dosłownie cuchnęło od nich wilgocią.

Gość gość
tragedia ! to nie są meble tyko jakiś syf