Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabel do wtyczki

wymagania samic są coraz większe

Polecane posty

Gość kabel do wtyczki

a w zamian ich oferty coraz mniejsze - to już zaczyna zakrawać o absurd , by każda samica wymagała od samca , czegoś więcej niż może otrzymać i sama ma do zaoferowania - znak czasów sie tu kłania [cześć]

Gość kabel do wtyczki
tylko , a może aż tyle ?

Gość kabel do wtyczki
fiku miku bruneta możesz mieć co tydzień , co to za problem Dorotko musiałem to nazwać dzisiejszym językiem , bo takim się dziś posługują - inaczej mogą nie rozumieć

Gość gość
Kabel - Ty pilnuj swojej samicy i tego zebys sam mial odpowiednia oferte i na ciula nie wyszedl. Inne sobie poradza.

Gość kabel do wtyczki
Dorotka , pewnie , ze nie , natomiast samica jak się zabuja , to zaraz lista życzeń jej się zaczyna fiku miku sprawdź innych i wypróbuj , zobaczysz , ze nie musi być ten

jeśli kobieta prezentuje postawę roszczeniową, to nie musi dojść do "zabujania", żeby ogłosiła listę życzeń. a co do samców bez jakichkolwiek wymagań- no comment.

Gość kabel do wtyczki
Dorotko , swoją listę zwiększasz z czasem - na początku może praktycznie być 1 lub 2 punkty , które potem dążą do nieskończoności - dlatego początek mozna pominąć

Gość gość
Kabel. Przecinki oraz inne znaki interpunkcyjne to się inaczej stawia. Robi się jedną spację, ZA znakiem interpunkcyjnym.

Gość kabel do wtyczki
gość dziś dzięki za uwagę, możesz teraz mnie poprawiać Dorotko, to pewnie lista samych przebojów :P

Gość kabel do wtyczki
Dorotko , zapewne to ta, do odpowiedniego "odstrzału" :P

jestem za pokojowymi rozwiązaniami:-) natomiast rozumiem Twoją potrzebę odstrzału, zbieraj amunicję, weekend się zbliża:-P

Gość kabel do wtyczki
ależ "pokojowe rozwiązania" , to czysty odstrzał, a Ty niestety , szykuj się na kolejny weekend , bez obstrzału :P

Gość kabel do wtyczki
fiku miku smakuj innych, zobaczysz, że Ci się spodoba, nie trać życia

kabelu, jestem starą, zgorzkniałą jędzą, weekendy bez obstrzału w jakimkolwiek pomieszczeniu, to mój chleb powszedni:-):-P

Gość kabel do wtyczki
Dorotko, no widocznie tak musisz, a nie możesz tam u siebie jakoś zadziałać ? niektóre jędze , to nawet całkiem całkiem lubią mieszać (różnie)

kabelu, dochodzę do wniosku, że odchodzimy od tematu:-) podaj te absurdalne wymagania kobiet, porównam do swoich i sprawdzę, czy jędzowatość nie wpłynęła mi na samoświadomość płciową:-P

fikuś, tak sobie myślę, że gdybyś podeszła do bruneta i powiedziała 'chcę cię smakować', na pewno nawiązalibyście kontakt;-)