Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gedeonjerrubal

Czy ona się na mnie zemści?

Polecane posty

Gość gedeonjerrubal

Opiszę pokrótce- ja nieuregulowana sytuacja w trakcie rozwodu, ona rozwódka, cos się zaczęło dziać między nami. Niestety, niesłusznie ( choć miałem ku temu podejrzenia) posądziłem ją o zrobienie karygodnej rzeczy. Ona najpierw przez telefon usiłowała mi cos tłumaczyć, ostatecznie umówiliśmy się na jutro wieczór na rozmowe- ale jej coś odwaliło czy poczuła się urażona i napisała mi maila, w którym oswiadczyła że jestem p*****lnięty, coś sobie uroiłem i zagroziła, ze mnie skompromituje w oczach moich kontrahentów. Czy jej groźby mogę potraktować poważnie, jak mam załatwić całą tę sprawę? Doradźcie mi coś

Gość gość
Nawet jak ludzie sie rozstają z jakiegoś powodu to takie rzeczy są niedopuszczalne.ona ma coś z Glowa nie tak żeby tak sie odgrażać,zostaw ja bo nie wiadomo do czego jest zdolna,mąż ja zostawil bo nie wiadomo co wyprawiała.ludzie mściwi maja problemy ze sobą ,czesto zaburzenia psychiczne,nie myślą racjonalnie,trzeba sie ich wystrzegać.a czy spelni swoje groźby tego nikt nie wie,sam zobaczysz,ale wariatka.

Gość gość
zgodnie z mysleniem wyzej:on jest wariatem bo nie slusznie oskarzyl ja o sprawe KARYGODNA.takich trzeba sie wystrzegac i zostawiac bo sa zdolni d o nie wiedziec czego dodatkowo jest w trakcie rozwodu z nieuregulowana sytuacja (ciekawe co to znaczy).zona go zostawila bo nie wiedziec co wyprawial. co masz zrobic?blagac ja o litosc na kolanach

To zależy o co ją posądziłeś, czy zrobiłeś to publicznie, czy to jej zaszkodziło, naraziło na problemy. Być może jej zachowanie odebrałeś jako zemstę, ale tak naprawdę to ona ochroni przed twoim niefajnym zachowaniem, twoich klientów. Ja parę lat temu miałam taki przypadek, że pan z którym się spotykałam zainstaliował bez mojej wiedzy w moim laptopie program szpiegujący i robił mi duże wstręty. Jak to odkryłam, poinformowałam publicznie jego znajomych i klientów na jego koncie na facebooku. Pani mi groził prokuratorem, ale ja miałam dowody. Wiem ze stracił trochę klientów, bo ludzie dawali mu komputery do naprawy i bali się, czy im też nie zainstalował podobnego świństwa. Ja wiele osób uratowałam przed tym panem, być może ona chce zrobić podobną rzecz.