Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zanetkanetka

Wyjazd do spa na walentynki

Polecane posty

Gość gość
Termy Rzymskie w Czeladzi

Gość gość
Kołobrzeg! Tam masz mnóstwo naprawdę dobrych SPA

Zdecydowanie Rzym odpada :(. Interesuje mnie Polska i to gdzieś nad morzem najlepiej :). Macie jakieś godne polecenia nadmorskie spa? Pozdrawiam

Gość gość
Ja proponuje Pani Rowy. To taka miejscowość na Pomorzu. Tam znajduje się SPA o nazwie Kormoran. Byłem latem z żoną i naprawdę było fajnie. Spa leży bardzo blisko plaży, więc zimowe spacery brzegiem morza teź wchodzą w gre. Pozdawiam :)

Gość gość
Mógłby Pan napisać coś więcej o tych Rowach? Ja Walentynki to akurat spędzam w pracy, ale może by byla inna okazja żeby gdzieś pojechać. Pozdrawiam :)

Gość gość
Przeglądałam oferty spa na walentynki i nic ciekawego nie widziałam. Jakieś krótkie zabiegi proponują byle cos było.

Gość gość
Tak, oczywiście mogę Pani opisać Kormorana, ale chyba łatwiej będzie jak podeślę link do strony SPA. Mają teraz właśnie specjalną ofertę walentynkową: http://www.kormoran-rowy.pl/ Pozdrawiam :)

Super, dziękuję Panu bardzo!!!! Właśnie dokonałam rezerwacji. Na przyszły weekend jadę do Kormorana.

Gość gość
Cała przyjemność po mojej stronie :). Cieszę się, że mogłem pomóc. Pozdrawiam :)

Gość gość
My z narzeczonym wybieramy się na Mazury! wybraliśmy walentynkową ofertę hotelu Marina http://www.hotelmarinaclub.pl i mamy nadzieję porządnie odpocząć tamtejszym Spa i świetnie się bawić. W końcu zasłużyliśmy na odrobinę luksusu.

Gość ola6767
Super spa jest w Srebrnym Dzwonie. Spedzilam tam ostatnie walentynki i pewnie w tym roku tez pojedziemy :D

Gość gość
My ostatnio odwiedziliśmy park rozrywki w naszej okolicy www.solpark-kleszczow.pl Było super: baseny,masaże,dobre jedzenie i bogata oferta rekreacyjna – czego chcieć więcej od romantycznego wyjazdu we dwoje?

W tamtym roku mąż zrobił mi niespodziankę i zabrał mnie do hotelu SPA http://www.drirenaerisspa.pl/wzgorza-dylewskie Bawiliśmy się cudnie. Codzienny relaks na basenie, jacuzzi czy saunie oraz masaże lub zabiegi pielęgnacyjne pozwoliły nam na odzyskanie wewnętrznej równowag. Poczuliśmy się odprężeni i piękni. W Walentynki mąż zaprosił mnie do Restauracji Romantycznej w hotelu gdzie zjedliśmy wspaniałą uroczystą kolację. Wzgórza Dylewskie to również fantastyczna okolica gdzie warto wybrać się na długi spacer. W tym roku z chęcią bym powtórzyła takie Walentynki.

Gość olivka86
Ja na walentynki byłam z moim lubym w SPA Unitral. Sam zaproponował :D. W wakacje też jedziemy, tak nam się spodobalo...a raczej mnie :D.

Gość gość
Wyjazd do spa to super pomysł! Kobiety kochają takie formy odpoczynku i relaksu. Z własnego doświadczenia mogę polecić Hotel Lubicz w Ustce, który ma rewelacyjny kompleks spa. Dodatkowo znajduje się bardzo blisko morza, więc można wybrać się na romantyczny spacer na plaży!