Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LED Lewandowscy

Oświetlenie w domu w technologii LED

Polecane posty

Witam Chciałbym zapytać co sądzicie o oświetlenie LED domu, mieszkania - wymyśliliśmy nowy sposób na wykorzystanie taśm LED do tego celu - lampy LED można zobaczyć na eko-led.info/sklep a poczytać również na eko-led.info/blog

Gość gość
zmnym oświetleniem dł. 5 metrów pasek ledowy pobiera ok. 40 W a oświetlisz kotytarz wielki albo salę konferencyjną

Gość gość
czy ktoś z was kupował może hurtowo z www.elektro-sal.pl ? zastanawiam się nad kupnem żarówek, bo muszę przyznać, że kupuję je gdzieś w pobliskich sklepach, a mam taki biznes, że schodzą szybko i średnio mi się opłaca kupować na sztuki.

Gość gość
Świetna sprawa, u siebie, dzięki sysyemowi inteligentnego domu od firmy http://wobin.pl/, mogę także w niemal dowolny sposób zarządzać oświetleniem w domu, a także m.in. klimatyzacją i multimediami

Gość gość
Polecam asortyment od firmy http://www.przemyslowelampyled.pl/ , my ostatnio cale owietlenie w domu i na podworku wymienialiśmy od nich . A ceny za prad tez już znacznie się zmiejszyly wiec warto.

Gość gość
oświetlenie potrafi zrobić wiele dla aranżacji wnętrz wiec warto dobrze przemyslec różne rozwiązania. A ledy pozwolą zaoszczędzic wiec na pewno warto, Sama wymieniałam oświetlenie i tu http://swiatlo.warszawa.pl/ kupowłam oprawy ledowe.

Gość gość
Ja kiedyś znalazłem stronę www.leddlafirm.pl i postanowiłem skorzystać z ich usług. Istnieją dość długo na rynku i mają naprawdę ogromną wiedzę i znają się na tym co robią. Ceny mają atrakcyjne, co jest ich dodatkowym atutem.

Gość gość
Ja juz dawno wymieniłem stare żarówki na LEDy Zakupy robiłem na stronie: led-technik.com.pl Bardzo miła i pomocna obsługa.

Gość gość
Odkąd zacząłem używać żarówek LED płacę mniej i moje oczy się tak nie męczą. Polecam wypróbować chociaż w jednym pomieszczeniu. Różnica jest duża. Ja swoje żarówki zamówiłem w internecie żeby było taniej. Znalazłem je na stronie led-technik.com.pl

Gość antilla
a jakich ledó używasz, ja kupiłam odo całego mieszkania ledy activejeta, dzeki temu obniżyły mi się rachunki za prąd , oszczędzam też na samym ledach bo nie muszę ich tak często wymieniać jak żarówek, no i dają przyjemne światło oczom, więc zmianę uważam za pozytywną.

Gość gość
Jak kupiłem zwykłe ledowe downighty na mlamp i też uważam, że takie oświetlenie jest super

Gość terek
ja mam w mieszkaniu ledy active jeta te o naturalnej barwie światła, są super bo nie męczą tak oczu jak te tradycyjne ledy.

Gość gość
JA mam w domu zwykłe, choć lepszej jakości niż przeciętne, lampy LED, które kupiłam na www.el12.pl i w zupełności mi one wystarczają, nie czuję potrzeby zmian

Gość gracell
ja mam ledy active jeta i super się sprawdzają, mam niższe rachunki, nie musze ich tak często wymieniać jak żarówki i są bardziej funkcjonalne.

Gość gość
Jak szukasz dobrych rozwiązań z zakresu montażu i produkcji technologi np. LED to sprawdź http://prodel.com.pl

Gość gość
Ja zdecydowanie polecam lampy activejet, są bardzo modne i ostatnimi czasy robią prawdziwy szał. Popatrz sobie w OBI, wybór taki, że na pewno coś dla siebie wybierzesz

Gość Diana2342

Jestem jak najbardziej na tak. Mam oświetlenie LED od producenta Klusdesign.pl Działa od roku bez żadnych problemów. Na jego stronie przedstawiają fajne, oświetleniowe inspiracje. Polecam efekt linii światła, jest ekstra 🙂