Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

nie mogłabym być z facetem, który nie lubi robić minetki

Polecane posty

to coś niesamowitego, jak można nie dawać partnerce takiej przyjemności ?

Gość gość
normalne tak jak ja z kobitom , która kiepsko obciąga i nie wysysa soków z penisa

współczuję partnerki w takim razie ;) sex oralny jest wspaniały i każdy facet, który nie zaspokoi swojej kobiety językiem jest nienormalny. zwłaszcza jeśli partnerka jest atrakcyjna,zadbana i pachnąca..

Gość gość
A Ja bym nie mógł być z kobietą która nie lubi mieć robionej minetki, ale najlepiej na 69

nie rozumiem skąd te skojarzenie z zapachem ryby... jeśli kobieta jest zdrowa i dba o ciało, to niemożliwe jest, by czuć było jakieś nieprzyjemne zapachy. ja nie wiem na jakie wy kobiety trafiacie, albo jak same dbacie o higienę jednak zapewniam że istnieją jeszcze nierybne kobiety, chociażby ja! :)

Niestety mój znajomy jest ginekologiem i mówi że 8 na 10 w wieku do 35 lat ma tak zapuszczoną cipkę że robienie im minetki jest bardzo niezdrowe dla chłopaka.

to fakt z niektórych kobiet są okropne brudaski, nawet gorsze od facetów! z moim przyjacielem rozmawiałam o sex wpadkach i opowiedział, że poznał pannę na dyskotece, była cudna, pachnąca szpilki, mini, fryzura aaa w samochodzie jak dochodziło do czegoś to facet się wystraszył puszczą jaka panowała u niej między nogami i tym zapachem który na długo zagościł mu w pamięci :d ha ha

Gość gość
Ja nie robie facetowi loda i nie chce zeby robil mi minetke, jest tyle super pozycji, ze mozna sie zadowolic i bez tego, uwazam ze jezyk jest do mowienia, do pomocy przy sporzywaniu pokarmow a nie do tego, nie toleruja seksu oralnego i analnego, do prawdziwego seksu jest potrzebna para czyli kobieta i mezczyzna, pochwa i penis.Amen

Gość gość
Zarośnięte cptzipy To kijem bymnie ru szyl!!!!

pieszczoty językiem są najlepsze, dla mnie nawet przyjemniejsze od penetracji :) ale co kto lubi, ja sobie nie wyobrażam być z kimś kto by mi nie wylizał mojej myszuni ;d

Gość gość
a na czym polega to zapuszczenie cip.ki?

Gość gość
Każda c**a śledziem jedzie.