Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kasowanie z facebooka

Polecane posty

Gość gość

hej. Facet rzucił mnie jakiś czas temu. Bez słowa wrócił do swojej ex a ze mną urwał kontakt, mówiąc ze gdybyśmy byli razem to byłabym dla niego tylko zabawką. Ja zakrapiając swój smutek alkoholem napisałam do niego dwie wiadomości w których go wyzwałąm. Na koniec kazałam mu się zablokować. Nie zrobił tego ale po dwóch tyg usunął mnie ze znajomych. To ja zaczęłam go przepraszać za swoje zachowanie. Był dość nieprzyjemny ale zaprosił mnie z powrotem. Po pół roku rozstał się eks i znów zaczął uderzać do mnie i przepraszać. Ja że naprawdę byłam zakochana (i głupia mimo wieku) to pozwoliłam mu wrócić. Ale zanim do tego doszło to w dość dosadny sposób zareagowałam na jego przeprosiny, na co on znów mnie usunął. W koncu się pogodziliśmy, naobiecywał wiele, ale po paru dniach znów zerwał. Bez dwóch zdań, choć płakał że mi to robi to jednak był nieugięty powiedział że wraca do byłej bo znią więcej go łączyło niż ze mną. Już nie miałam siły i sama go usunęłam. Dzień potem zrezygnował z pracy (razem pracowaliśmy) i stwierdził że wyjeżdzą za granicę za parę dni. Była pozwoliła mu tylko przenocować te dwie noce i odwiezie go na lotnisko. (on w naszym miescie nie miał ani mieszkania swojego ani rodziny)I usunął mnie ze skypa choć ja go nie usunęłam. Zastanawiam się czy dobrze zrobiłam i czy na pewno wyjechał, bo jak nie to z pracą będzie miał problem w naszym mieście. Boli mnie totym bardziej ze wcześniej pytałam go a co gdyby się okazało że jestem w ciązy. Powiedział że i tak nie widziałby możliwości żebyśmy byli razem

Gość gość
16sto latka w ciąży

Gość gość
moja była była tak durna jak ty, kasowanie, blokowanie,dodawanie, przeszło 6 razy- 22 lata a zero mózgu.

Gość gość
nie 16 latka, 10 lat więcej

Gość gość
ale ja go nie kasowałam wcześniej, przeciwnie to on mnie usunął dwa razy z fb. Ja mówiłam że nigdy bym tego nie zrobiła. Ale jak mnie drugi raz zostawił i nazwał "ucieczką" to po prostu już nie chciałam widzieć jego nowych znajomości i aktywności. Miałam dość. Na skypie go zostawiłam. Kasowanie to jego specjalność