Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdjkabxyc

19 latki i ich wydatki

Polecane posty

Gość hdjkabxyc

czesc wszyskie 19latki i 20latki ;) chcialam zapytac osobyuczace sie w szkole sredniej ile dostaja kasy na miesiac/tydzien i na co ty wydajecie;) poprostu z czystej ciekswosci chcialabym wiedziec czy tylko mi wiecznie brakuje kasy chociaz CHYBA nir dostaje jej tak malo... chyba jest tu kluczowe poniewaz chce porownac z waszymi oszczednosciami ;*

zarabiam 2300 ale opłacam studia, pokój, żarcie, na takie pierdoły wydaję ok 300-500 miesięcznie zależy czy sporo imprezuję

Gość gość
sueo a gdzie tyle zarabiasz?

Gość gość
ja jako nastolatka w sredniej szkole nie miałam wogole pieniędzy, od czasu do czasu cos babcia dala-kup sobie cos, czasem wyzebralo się cos od taty, albo po prostu co jakiś czas wieksza kwota na nowe spodnie, bluzke. jak kupiłam spodnie i zostało pare groszy to jakiś tusz do rzes. oczywiście jak była jakas impreza to się marudzilo rodzicom o pieniążka na wyjście.

2300 to jest nic w porównaniu z czym muszę się każdego dnia zmagać za barem w salonie gier, w dodatku kilka stówek wyciągam z tipow więc po odjęciu napiwków rewelacji nie ma