Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przy cc może byc ojciec dziecka?

Polecane posty

Gość gość

To pewnie strasznie głupie pytanie, ale nigdy się nad tym nie zastanawiałam i dzisiaj mnie jakoś tak wzięło.

Gość gość
Nie ma takiej możliwości, cc to operacja i nikogo na salę operacyjna nie wpuszczają

Gość gość
Nie, bo to operacja na oddziale chirurgicznym, zupełnie co innego niz zwykly poród. Ale u mnie zaraz po cc dali mężowi syna i uczestniczyl w badaniu, ważeniu itp bo to juz jest poza chirurgią ;)

Gość gość
Oczywiscie wypowiedzialy sie ,,ekspertki,,... To zalezy od szpitala. W niektorych szpitalach jest taka mozliwosc,ale to rzadkosc. Wtedy meza ubieraja w fartuch,daja czepek na glowe itp. Jak lekarza :)

Gość gość
Do gościa z 22.24: a jakim ty niby jesteś ekspertem???? W którym szpitalu w Polsce jest taka możliwość, podaj konkrety ekspertko od siedmiu boleści!!!

Gość gość
Dziękuję za wypowiedzi :) Szkoda, że nie ma takiej opcji ( albo jak jedna z Was napisała jest w niewielu szpitalach) :(

Gość gość
Jasne, ekspertko, napisz jeszcze ze dają mężowi skalpel do ręki

Gość gość
Police pod Szczescinem, Madalinskiego w Warszawie (obecnosc meza dodatkowo platn kiedys, nie wiem jak jest teraza). Jest tez kilka innych. I co glupio Ci teraz szczekaczko od 15 bolesci???

Gość gość
Wystarczy 2 min z google zeby znalezc info ze np w Warszawie na Zelaznej maz moze byc przy cc. w innych miastach nie chce mi sie szukac

Gość gość
A teraz napisz mi szczekaczko na podstawie czego stwierdzilas ,ze w Polsce nie ma takiej mozliwosci? Jakas ustawa czy cos?

Gość gość
Ale po co poszukac? Lepiej naszczekac na kogos mimo,ze sie nie ma racji...

Gość gość
moj byl za szklanymi drzwiami, widzial pierwszy nasze dziecko a ja caly czas widzialam meza za szyba

Gość Purple Queen
Raczej nie. Zresztą po co?

Gość gość
Mój maz ciecie widział zza szyby A ha widziałam jego Po założeniu szwów wyjechałam odrazu na nasza sale a cofka juz była u niego na rękach Eskulap.bielsko Biała

Gość gość
Moj byl przy cesarce, ale mieszkamy w niemczech i tu wolno.

Gość gość
Szczekaczka to jesteś ty, aż 4 posty musiałaś napisać żeby trochę ochłonąć z nerwów wampirzyco????

Gość gość
Nie napisalam 4postow. Poznalas po loginie ,,gość,, ze wszystkie sa moje? Ty mi cisnienia kobieto nie podnioslas,bo ja wiem,ze mialam racje. Za to po ilosci wykrzyknikow i pytajnikow w Twoich postach widac,ze jednak nerwy poniosly Ciebie,bo ktos wytknal Ci blad,a Ty nie masz argumentow,zeby sie obronic,wiec czepiasz sie mnie,a nie tematu :)

Gość gość
Dajcie spokój z kłótniami Przecież to łatwo sprawdzic ;) To ja od Eskulapu :)

Gość gość
Ekspertka od cc w niejednym szpitalu dala się pociąć

Gość gość
Dobrze ze znalazłaś choć jeden temat na kafe w którym mogłaś się wykazać swoją jakże szeroką wiedzą dotyczącą porodów przez cc, przynajmniej na tym forum zyskałas tytuł eksperta, to napewno największe osiągnięcie w twoim życiu

Gość gość
Autorko w jednych szpitalach jest taka możliwość w innych nie ma. W moim była i mąż był przy cc, rodziłam na madalińskiego w 2012 roku. - usługa płatna chyba 200 pln.

Gość gość
Moj maz byl przy cc , nawet sie nie pytalismy czy moze , zgarneli go razem ze mna , byl przy znieczulaniu mnie potem personel usadowil go przy mojej glowie a ja zostalam na wysokosci klatki piersiowej oddzielona zielonym takim parawanem , maz caly czas mnie po cichu zagadywal cos mi szeptal do ucha az tu nagle hop! synek lezy na moich piersiach Nawet pepowine dostal do obciecia a doslownie to do skrocenia Co wy z ta operacja ?. Mi polozna powiedziala ze rutynowy zabieg wykonywanu przez nich na okraglo

Gość gość
w salve łodz moze byc ojciec dziecka przy cc

Gość gość
Piaseczno szpital św anny w ubiegłym roku, mój mąż był przy cc, siedział przy mojej głowie, wszystko zasłaniał parawan. Usługa płatna 200 zł. Rozsmieszaja mnie te ekspertki od siedmiu boleści, wszystko wiedzace kwoki :D

Gość gość
tak oczywiscie ze moze

W prywatnej klinice lub za granicą myślę że to jest do zrealizowania :) W państwowej,polskiej placówce - "znajomości " . Miałam cc , męża obok mnie nie było ( nie można było )