Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wciąż go sprawdzam...

Polecane posty

Gość gość

Dał mi hasła do poczty, mam dostęp do Facebooka, telefonu i choć mówię sobie że więcej nic nie sprawdzę i tak to robię...zaczęło się od jednego zdarzenia gdy musiałam zadzwonić do przyjaciółki, a niestety mój tel padł... dał mi swój telefon, w spisie połączeń który wyświetla się od razu, zobaczyłam że często dzwoni do kobiety z którą kiedyś był w związku jak twierdził -3 lata temu!, a teraz się z nią nie spotyka-przyznał się wtedy że spotkał się z nią gdy jeszcze nie byliśmy razem, nawet się nie znaliśmy... a ona twierdzi ze jest z nim w ciąży!...stąd tyle połączeń.. wynikało z tego że częściej dzwoni do niej niż do mnie weszłam wiec w smsy i wyczytałam że mój luby pisze że to dziecko 'powstało z miłości' a on chce się nim zająć..byłam co najmniej w szoku..zażądałam wyjaśnień..wytłumaczył że kocha mnie..ale jeśli z tą ciąża to prawda to on bierze odpowiedzialność za dziecko..zrobiłam mu awanturę.. nagle wszystko ucichło..a sadzę że albo kupił nowy nr, albo dzwonił i kasował połączenia..dziewczyna niedawno urodziła..zrobili testy..okazało się że nie jest jego..a teraz wciąż go sprawdzam, jesteśmy ze sobą krótko..męczy mnie to sprawdzanie..nie mam zaniżonej samooceny..ale boję się czy znowu czegoś przede mną nie ukrywa..zamiast czuć się szczęśliwa wciąż szukam, sprawdzam czy nie jest z nią w kontakcie..a może ma jeszcze jakąś.. zastanawiam się nad rozstaniem..

Gość gość
juz sama nie wiem co mam robić..