Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy WARTO to..?

Polecane posty

Gość gość

Czy warto wracac do siebie kolejny raz...czy warto sie narzucać osobie która Cię zostawila? Zostawil mnie chlopak...Jakos ten kontak sie odnawia...spotkalismy sie,bawiliśmy sie bylos super.Dzwonil do mnie kilka razy.Mielismy sie spotkać ale nie przyszlam i zadzwonilam do niego a on nie odbiera.Ostatnio zadzwonil jak chcial zebym przyszla na impreze? Czy warto o takiego kogoś walczyc? To ja musialam zaproponować spotkanie a on nic żadnej inicjatywy...nie będę sie teraz do niego odzywać,ja dzwonie pisze a on nic...on myśli chyba ze ja wciąż czekam żeby do mnie wrocil..to się przeliczy...to takie trudne...

Gość gość
Up...

Gość gość
Ktoś mi doradzi cos?? Ludzie!

Gość gość
Nie! Ludzie nie doradzajcie bo się narobi groch z kapustą. Jak można być tak nieodpowiedzialnym i nie wiedzieć czego się chce od życia.

Gość gość
ty do niego piszesz, a on ma to gdzies? Masz juz odteraz jestesmy szczesliwy a powiedź. Ja wrociłąm do bylego, ale on sie staral, nie byle jak. Teraz jestesmy szczesliwi, planujemy slub (4 lata) jestesmy ze sobą) i nadal sie nic nie zmieniło. Jest bardzo kochany. Jak widzisz on nie odbiera, nie odpisuje, wiec chyba nie stara się wystarczająco. Troche rezerwy, ale utrzymuj kontakt i pokazuj lekko, ze chcesz, a on jak na prawde chce to zacznie się starać. Nie warto się zachwycać byle czym.

Gość gość
Dokladnie