Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mleko modyfikowane się pieni

Polecane posty

Gość gość

Chcę podać dziecku mleko modyfikowane. Kupiłam mleko hero baby (mieszkam w holandii) i zrobiłam jak podano na opakowaniu...ale ono się strasznie pieni i młody go nie umie pić! Dodam, że mam butelki avent...pomocy!!!!

Gość gość
dodam jeszcze że od urodzenia karmię go butelką z moim odciąganym mlekiem i on potrafi pić z butelki, więc problem leży w mleku...

Gość gość
Zamiast wstrząsać butelką wez plastikową łyżeczkę i szyko mieszaj, wtedy nie powinno sie spienic

Gość gość
oczywiście próbowałam, ale dalej to samo...myślałam, że może przeterminowane, ale to nie to...a może te butelki?

Gość gość
raczej to mleko... w pl np najbardziej pieni sie bebiko, najmniej chyba nan i enfamil. butelka naprawde nie ma tu nic do rzeczy, chyba ze mylas w pieniacych sie specyfikach i nie wyplukalas, w co watpie

Gość gość
oczywiscie butelki są dobrze wymyte i wysterylizowane...nie wiem już sama...chyba pujdzie do kosza i kupie inne...oj przerosło mnie karmienie własnego dziecka...jestem załamana

Gość gość
Miałam butelki aventu i nic się nie pieniło.

Gość gość
Co za upierdliwa maniera z tym pisaniem "dodam","dodam jeszcze" Da się napisać zdanie bez tego, język polski to bogate słownictwo.