Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle miesiączkowe w 30 tc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Proszę o pomoc. Od kilku tygodni najczęściej w nocy czuję lekki ból miesiączkowy. Oczywiście zaraz przechodzi, ale zastanawiam się czy to prawidłowe. Gin kazała jak najwięcej odpoczywać i powiedziała że jeśli przy zmianie pozycji przechodzi, to raczej to nie jest nic groźnego. Badanie ginekologiczne wyklucza skracanie się szyjki, a USG dopochwowego nie mam robionego.

Gość daga1975
też tak miałam (także w dzień), nic madrego lek. mi nie doradzili, odpoczywać i jakoś się doturlałam do 40 tc. a nawet 41 i urodziłam zdrową córcię. też jestem ciekawa, jak doświadczenia innych, czy to cos niepokojącego.

Gość gość
tez miałam takie bóle pierwsze w 21tc wtedy trafiłam do szpitala bo szyjka macicy mi się skróciła więc ciąza zagrożna, pózniej w 29tc tez do szpitala bo silne bóle jak na @, w 36tc tez trafiłam.ogólnie do końca ciązy męczyły mnie te bóle, urodziłam w 39tc zdrowego 4,5kg synka.

Gość gość
Takie bóle miałam tylko na początku ciąży i przez cały czas była cisza. A tutaj znowu się odezwało. Jestem na zwolnieniu, to moja pierwsza ciąża więc naprawdę dużo odpoczywam. No nic, dziękuję za odpowiedzi. Może jeszcze ktoś się wypowie :) Mam nadzieję, że to nie jest nic groźnego.

Gość gość
mam to samo jestem w 36 tygodniu,brzuch twardnieje i boli jak na okres