Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spóźnia mi się okres

Polecane posty

Gość gość

Witam, prawdopodobnie piszę tu z błahostką, ale jednak dziś moje nerwy sięgnęły zenitu. Mój cyk miesiączkowy tradycyjnie wynosi 28 dni więc okres powinien przypaść mi 2 dni temu czyli 27 stycznia. Co prawda to tylko dwa dni, a ja już jestem kłębkiem nerwów. Z chłopakiem współżyłam ostatnio w wakacje więc z biologicznego punktu widzenia ciąż jest niemożliwa, jedynie co zaspokajaliśmy się zabawami ponieważ mam 18 lat i póki co nie mam zamiaru zachodzić w żadną ciążę. Ostatnimi czasy miałam małe problemy z jedzenie, mianowicie przez 2 tyg schudłam 4 kilo bi nic praktycznie nie mogłam jeść, a wszystko przez stres w szkole. Czy to wszystko może mieć wpływ na brak mojego okresu? W ciąży z pewnością nie jestem, więc robienie testu jest bezsensu, jednak nim mogę się chociaż trochę uspokoić. pomóżcie proszę...

Gość gość
nie mam kasy na gumki ani na antykoncepcje, dziwne pytanie czy jestem kobietą, przecież nie jestem facetem

Gość gość
18 lat to dla mnie stanowczo za wcześnie. Prezerwatywy stosujemy, ale tak jak wspomniałam. Ostatni stosunek miał miejsce w wakacje, a dziś mamy już styczeń.

Gość gość
Ciazy niema ,to raczej sprawy nerwicowe. Ciotka przyjedzie. Idz do ginekologa.