Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie odnośnie umowy o dzieło.

Polecane posty

Gość gość

Znalazłam pracę taką na 9dni, rozmawiając przez telefon powiedziała iż wynagrodzenie to 12zł netto za h. Na umowie którą mi przesłała jest wpisana kwota 12zł brutto za h. Co o tym myśleć. Podpisać czy nie? Jest to praca animatora gdzie w przebraniu robi się z siebie idiotę przed klientami galerii

Gość gość
Powiedz jej ze ma poprawic, bo tak to Ci nie wyplaci kasy i nie odzyskasz - jezeli swiadomie podpiszesz, udajesz glupia?

Gość gość
problem polega na tym ze ta umowe dostałam dzisiaj i dzisiaj powinnam ją odesłać. Dlatego pytam co byście zrobili na moim miejscu. Dopiero teraz dotarłam do domu i ją przeczytałam. Na kontakt z tą Panią jest już trochę za późno, jednak wysłałam jej sms i żadnej odpowiedzi z jej strony. Nie, nie udaję głupiej.

Gość gość
pomoże ktos?

Gość gość
dzieeeki

Gość gość
proste albo zgadzasz sie na 8 zeta na rękę albo nie. nic nie zdziałasz, podeszła cie ... wszystko zależy od tego jak bardzo zależy ci na kasie

Gość gość
zalezało mi na takiej pracy za 12zł netto własnie. Za takie marne gorsze chyba sie nie oplaca tym bardziej ze bede musiala dojezdzac 30 km codziennie