Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana69

Odchudzanie

Polecane posty

Gość Zdesperowana69

Witajcie :) Pytanko mam dla tych którzy są lub byli na diecie , albo chociaż starali się na niej być jak ja do niedawna :D Konkretnie chodzi mi o diete Allevo. Co myślicie ? Kosztuje 260 zł 14 dniowe jedzonko 800 kalorii. Trochę dużo ale gdyby rzeczywiście było takie dobre to bym się skusiła! :) Więc jak? Drugie pytanko zna się ktoś albo wiecie czy jest jakaś stronka gdzie mogę sobie sprawdzić co jeść żeby nie przekraczać 1000 kalori dziennie? Wszystkie inne dodatkowe informacje na temat diet mile widziane ! :*

Gość gość
też chce schudnac

Gość gość
Dziewczyny to wam pomoże schudnąć ale po owej diecie organizm będzie nastawiony na "skromne" posiłki i co kolwiek nie zjecie od razu zmagazynuje Wiem o tym byłam na dietach od 16 lat A od kilku jestem na diecie A raczej sposobie odżywiania montignaka Wagę trzymam, organizm pracuję nie jest zabidzany itd Poczytajcie o Ty bp przedewszystkim zdrowy rozsądek bo nie chodzi żeby schudnąć szybko i dużo ale żeby później to utrzymać

Gość gość
Na twoim miejscu nie wierzyłabym takim dietom, przez pewnien okres bedzie jadla malo, a co potem? Żeby utrzymac smukla sylwetke trzeba regularnie uprawiac sport, ja ostatnio kupilam sobie rower w http://www.twojrower.eu/. Odkad jezdze kilka razy w tygodniu moje cialo zaczyna nabierac sportowych kształtów :)

Gość gość
mi Slimcea bardzo pomogła. Spadek wagi był, hamowanie łamnienia też, skład przecież jest dostępny i jak to skonsultrujesz z kimś kto się zna dowiesz się jak to działa.