Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym podróżować po świecie, cieszyć się życiem...ale nie mam pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

i brak mi odwagi, by gdzies pojechac, ledwo znam angielski, w stylu Kali ******ana :O Ogladam rozne programy i widze jak ludzie jezdzą do Amazonii, Meksyku, na Wyspe Wielkanocną, na safari, do Indii, Australii, Chin no kurde jest tyle pieknych miejsc a ja nawet w Niemczech czy Czechach nie bylam :( Zdechne w tej Polsce, w tym syfie i nic nie zobacze :( wolalabym umrzeć na plazy na Jamajce niz w domu starców tutaj :( Mam 25 lat, beznadziejną prace, nie stac mnie nawet na Egipt :(

Gość gość
A czyja to wina, że Cię nie stać? Może poszukaj innej pracy bądź czegoś dodatkowego. Nie znasz języka to się naucz. Uczyć się można w domu. Ja kupuje bilety lotnicze 2 lub 3 miesiące przed, są tanie. Do Paryża mam na luty za 100zł w dwie strony. Lecę w piątek a wracam w poniedziałek. Lubimy ze znajomymi na weekend wyskoczyć. Sa tanie hostele, nie tzreba przecież luksusów tylko miejsca gdzie zostawisz rzeczy, umyjesz się i prześpisz.

Gość gość
ja tez

Gość gość
Do podróżowania wcale nie trzeba dużo kasy, stopem można przejechać całą Europę, niektórzy na rowerach to robią, a pieniążki zarabiają po drodze, ale pewnie dla ciebie podróżowanie, to leżenie tyłkiem do góry w hotelu 5 gwiazdkowym.

Gość gość
Trzeba tylko naprawdę chcieć a nie spocząć na gadaniu.

Gość gość
Ja do Meksyku bym się nie pchała na własną rękę tylko z ekipą i biurem podróży.

Gość gość
Ja do Meksyku bym się nie pchała na własną rękę tylko z ekipą i biurem podróży xxx dlaczego ? bardziej niebezpiecznie jest w Anglii niz w Meksyku, duze ryzyko ataku, masa islamistów, pijakow

Gość gość
Dlaczego, a słyszałeś /aś o porwaniach samotnych kobiet dla okupu Meksyku, poza tym walki gangów narkotykowych.