Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

dobre wino BEZ KORKA z biedronki

Polecane posty

wasze propozycje. najlepiej 'czerwone', cena w granicach 10 zł, amarena itp odpada.

Gość gość
szlachta j****a, amarena jej nie smakuje :O

Gość cynicfm
jesteś tak k***a glupia... uuu naj***e się i będę jak miliony innych polakow którzy chlaja i się z tego ciesza uu!! ty glupia k***o

na 1 roku studiów razem ze współlokatorami piliśmy ją wymieszaną z be powerem. Odstawiłam ten zacny trunek jakieś 2 lata temu jak sie nim zatrułam :)

Gość gość
a co? wina z korkiem nie potrafisz otworzyć studentko?

poza tym nie wypada mi już pić amareny. raz-wiek, 23 lata. dwa mieszkam sama, bez dzikich studentów, a picie w samotności amarenęto już perwa. porażka, poniżenie, upodlenie, hańba, wstyd, kompromitacja, UPADEK.

Gość gość
ty już dawno upadlas pizto piertolona. Nie masz przyjaciol, nie masz nikogo, jedyne co masz to studia które zawalisz, 40 letniego alfonsa i picie alkoholu, takie masz marne zycie

Gość gość
odezwał się "Cynic Król Życia" :D co w zapierdzianym dresie siedzi bezrobotnie na kafe całymi dniami na utrzymaniu mamusi

Gość gość
Nie może być dobrego wina za 10 złotych. Za 20 złotych tak .Dobre wino będzie raczej z korkiem .W Biedronce można kupić calkiem przyzwoite wina portugalskie.