Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego brzydcy faceci podbijają do ładnych dziewczyn ? Troche samokrytyki !

Polecane posty

Gość gość

Ładna dziewczyna tez ma wymagania i nie leci na byle co :O

Gość gość
Hej , powiem Ci że... nie ma sensu z Tobą dyskutować, poniżej pewnego poziomu nie warto rozmawiać. Koniec dyskusji z Tobą.

Gość gość
pewnie jesteś ładna lub za taką się uważasz, ale przy tym jesteś głupia......

Gość Stefaannnnnnnnnn
Jak facetowi chce się *****ać to kobiecie o aparycji konia powie, że jest ładna. A ta od razu myśli, że jest piękna i wypisuje jakieś durne tematy na forach.

Gość gość
bo wiekszosc facetów ma przerosniete ego, podobnie jak wiele kobiet... wygladają mega przeciętnie a mniemanie o sobie ogromne

Gość brzydal76
zacytuję: "Mężczyzna nie musi być piękny, Wystarczy, że zgrabny ma chód, Gdy w kuchni się krząta Czy sprząta po kątach, W domu zawsze roboty jest w bród." "Wystarczy, że wdzięczny ma gest, Gdy głos ma milusi, być piękny nie musi,"

Gość gość
Dla mnie to tez jest smieszne, widzialam zwlaszcza w mlodosci jak do mnie czy do ladnych kolezanek podbijały nie dosyć ze pasztety fizyczne, to jakby bylo malo, stare, biedne i ogolnie nic soba nie prezentujace.Powiem wam ze nabralam do tego typu ludzi takiego obrzydzenia,ze do dzisiaj unikam, nawet jesli chodzi o znajomych to otaczam się tymi z wyzszej polki i nie dopuszczam do siebie gorszych, nawet na czesc

Gość gość
brzydal76 dziś zacytuję: "Mężczyzna nie musi być piękny, Wystarczy, że zgrabny ma chód, Gdy w kuchni się krząta Czy sprząta po kątach, W domu zawsze roboty jest w bród." "Wystarczy, że wdzięczny ma gest, Gdy głos ma milusi, być piękny nie musi," x Oczywiscie ze musi byc piekny albo przynajmniej znosny z wyglądu,żeby seks był jako tako-w tym przypadku musi mieć kasę i inne atrakcyjne cechy. albo niech idzie na kompromis i bierze podobną sobie,a nie wymaga tylko,a sam nic nie daje. Takich glupich powinni mordowac przy narodzeniu.

Gość gość
I dlatego sypiasz sama a jeśli nawet ktoś się nad tobą zlituje to i tak szybko ucieka . Już niedługo uroda spierniczy i zostanie ci tylko wibrator.

Gość gość
Rozumiem że z gorszymi od siebie nie gadasz. Rozumiem wybór i szanuję. Dobrze że chociaż piszesz. Bo tak trochę hoojowo ciągle z lustrem gadać.

Gość gość
'znajomych to otaczam się tymi z wyzszej polki ' pogratulować dobrego samopoczucia. ale jak sama sobą niewiele reprezentujesz to normalne, że będziesz szukać u koleżanek. buziak, pomyśl nad tym, czy słusznych kryteriów używasz do oceny, kto jest z jakiej półki.

Gość gość
podbijać może każdy bo każdy ma do tego prawo. To, że wy jesteście bierne nie znaczy, że mężczyźni będą bierni. Próbować każdy może

Gość Casanova212
..... nie jesteś mnie godna....

Natomiast są też tacy dla których jest to tytaniczna praca i ogromny stres. <><><> Stres i strach przed odrzuceniem wynika ze świadomości o własnej nieatrakcyjności. Facet przystojny, bogaty i wykształcony nie ma takich dylematów bo ktoś taki jest pożądany wśród kobiet i on nie a problemów z zagadaniem. Najwyraźniej Romantyk, wiesz, że jesteś tak beznadziejny, że na 80 % zostaniesz odrzucony :) stąd ten stres i panika :) Gdybyś był typem 'pbw' (przystojny,bogaty,wykształcony) założę się, że nie miałbyś takich lęków :)

Gość gość
Shaf78 ile biezesz za podstawową usługę?

Gość gość
W paszczu piatdziesiat

Romantyk, Ty jesteś bardziej typ "wsżjpijg" - "wmówiłem sobie, że jestem przystojny i jestem gołodupcem". Nie dziwię, się, że podbijanie do ekstra laseczek to dla Ciebie stres bo na starcie przegrywasz w rywalizacji z lepszymi od siebie. Gość 20:42 - nie stać by cie było.

Gość gość
Ale ja pytałem ile u ciebie kosztuje czarno białe ksero kartki formatu a4

Zależy ile kopii chcesz tej strony bo im więcej kopii tym niższa cena za stronę. Ale generalnie 20 groszy brutto.

Gość gość
a ja jestem brzydkim gołodupcem i nie podbijam do lasek z "wyższej półki". Podbijam do tych ze swojej "półki". I wiecie co? Też mnie olewają. Potraficie to wytłumaczyć?

Gość Adada
Dnia ‎31‎.‎01‎.‎2015 o 01:22, Gość gość napisał:

a ja jestem brzydkim gołodupcem i nie podbijam do lasek z "wyższej półki". Podbijam do tych ze swojej "półki". I wiecie co? Też mnie olewają. Potraficie to wytłumaczyć?

Bo kobiet z niższej półki własna półka nie interesuje, też chcą facetow z wyższej. A jak już widzą że nie mają u nich szans to już wolą zostać same niż gnić z brzydkim przegrywem.

Gość Milenamilenium
Dnia ‎31‎.‎01‎.‎2015 o 01:22, Gość gość napisał:

O jakiej ty półce piszesz. Brzydcy biedacy w oczach kobiet nawet nie kwalifikują się do bycia w jakiejkolwiek półce/lidze. To nie są faceci.

Gość Jurek
Dnia 30.01.2015 o 14:39, Samotny Romantyk II napisał:

Uprzedzając głupie komentarze dodam, że są osoby dla których podejść i zagadać to pikuś i oni zazwyczaj mają dziewczyny.

Po prostu trzeba miec na laske wyiebane - to klucz do sukcesu.

Gość Singiel

Każdy ma prawo walczyć o marzenia. Atrakcyjnjejsi nie są wcale lepsi od mniej atrakcyjnych, a jeśli tak twierdzą, to pewnego dnia dostaną lekcje z życia, że tak nie jest. 

Wszystko zgodnie z upodobaniami.

Jestem przeciętny, ale nie potrafię jak dotąd być z kobietą mnie nie pociągającą.

Kobieta ma inspirować mężczyznę, a jeśli mnie nie inspiruje to po co mi związek bez motywacji.

I co z tego, że podrywa brzydki, dajesz mu kosza i masz spokój, po co zawracać sobie tym głowę. A może boli to, że nie ma zainteresowanych przystojniaków?

Gość krtg

Jestem przeciętny i nawet brzydkie mnie nie chcą.