Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cookerka

Multicooker Philips czy Redmond

Polecane posty

Gość cookerka

Mam zamiar zakupić sobie urządzenie zwane Multicookerem. Na oku mam dwa modele Philipsa i Redmonda M90. Różnica w cenie jest znaczna bo około 400 zł ale Redmond ma też troszkę więcej funkcji. Może ktoś z was ma któryś z tych modeli i podpowie który będzie lepszym wyborem.

Gość gość
ja posiadam multicooker Philipsa i jest to super urzadzenie,naprawde bardzo latwe w obsludze i pomocne w kuchni, moja znajoma ma tego redmonda i rzeczywiscie prezentuje sie duzo lepiej wizualnie, ma tez wiecej funkcji np pizza, pieczenie chleba i smazenie fryte, niestety byl drozszy i wybralam philipsa, ale gdybym miala wiecej kasy redmond bylby moj:)

Gość rentus
W tym urządzeniu można przygotować nawet tysiące potraw. Wystarczy wybrać dany przepis, mieć właściwe składniki, umieścić wszystko w naczyniu, ustawić program i … czekać. Nawet mieszanie nie jest potrzebne. Samo urządzenie jest bardzo proste w obsłudze, wielokrotnie się zdarza, że antytalenty kuchenne zaczęły gotować przy udziale multicookera. Jeśli jest problem z wyborem to polecam tan artykuł http://www.morele.net/wiadomosc/multicooker-co-to-jest-jak-wybrac/1439/