Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurent666

bardzo bardzo silny trądzik

Polecane posty

Gość laurent666

czy ktoś zna lek który poradzi sobie z bardzo silnym trądzikiem w miesiąc?

benzacne ... czerwoną tubkę koszt około 13 zł wysusza mega + mycie twarzy szarym mydłem ... i dodatkowo co może być śmieszne co dwa dni solarium po 5-7 minut to wysusza skórę i pomaga się regenerować

no i bym pił dodatkowo np herbate a raczej mix zielona+ szałwia + mięta :)

Gość gość
ja właśnie stosuje mieszankę jako baza krem beta skin ze srebrem koloidalnym i do tego na jedną pompkę kremu 2 krople olejku oregano H97 i tym 3 razy dziennie smaruje twarz (uwaga na oczy) po 2 tyg 40% poprawy. A mam 25 lat prawie i już nie jedno używałam...

Gość gość
ta kurna solarium pomaga się regenerować... walnij się w czaban - promienie lamp działają bakteriobójczo i wysuszająco dlatego to pomaga - ta sama sytuacja na słońcu - ale po takich zabiegach naskórek zaczyna się szybciej nawarstwia i po zaprzestaniu używania lamp robi się większy dramat - to samo po wakacjach - właśnie w tym czasie jest sezon na dermatologa...

Gość gość
Kliknij na to poniżej i poczytaj: "Eksperci obalają mity na temat tabletek antykoncepcyjnych"

Gość gość
Cyt: "Nowoczesne tabletki hormonalne nie powodują tycia. Przeciwdziałają zatrzymaniu wody w organizmie, więc minimalizują problem obrzęków, bolesnośc****ersi, uczucia pełności oraz zwiększeniu wagi. Wpływają też korzystnie na stan cery, zmniejszają wykwity trądzikowe, łagodzą napięcie przedmiesiączkowe, zmniejszają owłosienie."

tak czy siak solarium działa ... ja sie tak wyleczyłem później tylko pilingi i ew miejscowe smarowanie maścią ...

Gość gośćTania
Na mnie podziałały tabletki IQFACE.Wystarczyło trzy miesiące stosowania a problem trądziku została rozwiązany.A muszę powiedzieć że mój trądzik nie był najlżejszej odmiany

Gość gość
Dla mnie dobrym rozwiązaniem okazały sie tabletki IQFACE.To dzięki tym tabletka pozbyłam się trądziku raz na zawsze.Wystarczy zainwestować raz a nie wydawać masy pieniędzy na kosmetyki które po prostu nie działają