Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika19877

Zespół Izba Przyjęć proszę o opinie?

Polecane posty

Gość gość
Witam, byłem gościem na weselu w warce 08.08.2015r na poczatku jak sie dowiedzialem ze gra zespol z warszawy to mialem mieszane uczucia bo u nas gra sie inaczej, ale teraz moge powiedziec tak , wielki uklon w strone zespolu izba przyjec nazwa mega, super piosenki nie zamulali i wszystko takie prestizowe. Polece was wszedzie i kazdemu bo jestescie tego warci . Bylo bardzo ale to bardzo profesjonalnie

Gość gość
POLECAMY!!!!!!!!!! My z narzeczonym przełożyliśmy termin ślubu bo nie wyobrażamy sobie inny zespół

Gość The Limonek
nie polecam

Gość gość
Zespol Izba Przyjec jest naprawde godny polecenia graja na najwyzszym poziomie i zabawiaja gosci na 1000% . Bedziemy ten zespol zawsze i wszedzie polecac dlatego ze dzieki nim nasze wesele bylo fantastyczne.

Gość gość
Dlaczego nikt nie napisze konkretów o tym zespole tj. miejsca z datą wesela. Zastanawiające.....szukam zespołu, ale nie takiego który sam pisze i sobie, to niedobrze :)

Gość gość
Ja polecam zespol izba przyjec rowniez i watpie czy zespol ten pisze sobie sam opinie wystarczy zadzwonic i spytac o wolny termin a to mowi samo za siebie. Niestety konkurencji jest to nie na reke dlatego tak pisza heheheheh zenada

Gość gość
Zenada!!! dalej nie ma szczegółów, daty slubu,ani miejsca wesela, podejrzewam, ze słabo z klientami, a to P.M powinny polecać. Nie róbcie z ludzi idiotów!!!

Gość gość
Wokal anemiczny, fałsz za fałszem, ogólnie Izba Przyjęc bardzo słabiutko - pracujcie i poprawiajcie warsztat. Dobra rada :)

Gość gość
Polecamy zespol izba przyjec kazdemu kto chce miec naprawde dobry zespol, nie wiem kto takie bzdury pisze ze zespol falszuje u nas grali i bylo super. Pozdrawiamy Kasia i Tomek Bernaccy

Gość gość
Faktycznie zespół fałszujący i jak widać nie potrafi wyciągnąć wniosków, tylko dalej z uporem maniaka wypisuje ochy, zamiast zapracować na nie od klientów. Nie to żebym odradzała,ale słyszałam ten zespół i w ogóle nie zachwyca.

Gość gość
Mimo poprzedniego komentarza My polecamy zespół Izba Przyjęć

Gość gość
Wypadało by napisać daty i miejsca wesel,a nie bezczelnie naganiać temat, tez rozgladam się za zespołem ,ale widzę ze opinie są gołosłowne. Zle swiadczy o zespole który sam robi autoreklamy.

Gość gość
Polecamy zespół Izba Przyjęć bo są niesamowici widać że konkurencja nie śpi hehhe nie długo to trzeba bedzie dowody osobiste skanować i akty ślubu żeby uwiarygodnić wpisy na forach. Panie Sebastianie jestescie super kapelą na naszym weselu wszyscy goscie byli zachwyceni. jeszcze raz dziekujemy bardzo Aga i Tomasz W:-)

Gość Jola i Maciek2
wypadałoby odpowiedzieć na pytania, unikacie niewygodnych pytań, widać,że opnie są wyssane z palca, a nie zasłaniać się konkurencją.

Gość gość
Zespol Izba Przyjęć to jeden z lepszych kapel jakie słyszałem i polecam bardzo, myślę że każdy kto się zdecydował na ten zespół nie żałował a wręcz przeciwnie tak jak ja będzie polecał

Gość gość
Potwierdzam, polecę ten zespół każdemu.

'gość 2015.05.24 zdecydowanie polecam ten zespół grają bardzo ale to bardzo ładnie ja im zrobie z chęcią reklame bo warto, wiem co pisze bo byłem i nie raz sie bawiłem przy tym zespole" - jakie to ciekawe :) Nie raz się Pan bawił przy tym zespole. Oznaczałoby to, że mam Pan duuuużą rodzinę albo jest Pan skoligacony/spokrewniony/zaprzyjaźniony z tymi wszystkimi osobami, które porezerwowały sobie terminy weselno/imprezowe :) Chapeau bas! :)

Gość gość
Polecamy zespół bo grają super, bardzo rzadko robią przerwy, bardzo dobre dobrany repertuar i super zabawy podczas wesela. Pan Sebastian jest świetnym gitarzysta co słychać na każdym kroku. Dziękujemy za wspólną zabawę i do zobaczenia na koncercie u Pana Jana Mlynarskiego. PS. żeby nie było bawiliśmy się z żoną na weselu 17.10 2015 w sali niespodzianka :)

Gość gość
fałsz za fałszem a żadnych konkretnych opinii od par mlodych ktore by potwierdzaly miejsca i daty. W stylu byłam,byłem brzmi niewiarygodnie.

Gość gość
Zespół godny polecenia. Dziękujemy bardzo za świetną zabawę Beata i Darek Kasprzyk

Gość gość
A ja jestem wysoką blondyną, 1.65cm. o niebieskich oczach, mieszkam w PŁ. Gwinei i z pochodzenia jestem japonką :)....

Gość gość
Zapomniałam podpis. Urszula i Mikołaj Shneider.

Gość malgorzatakro
echhh co tu duzo komentowac....zespol....to byl zespol dwa lata temu...byli tam swietni muzycy i wokalistka ktora byla wulkanem na scenie.....nie pamietam imienia ale chyba Marta. Kierownik zespolu Sebastian...naciagacz pierwsza klasa...duzo mowi malo robi...ciagle solowki na przesterowanej gitarze....masakra....pijany klawiszowiec ktory czesto w polowie wesela juz tanczy z goscmi....wstyd....taki maja teraz sklad niestety.... Nie polecam, gdyz za taka kwote jaka biora mozna znalezc duzo lepsze zespoly...a tak na marginesie w tym roku cos cienko przeda wystarczy wejsc na ich strone i sprawdzic terminy.... Jesli chcecie miec niezapomniane wesele to na pewno nie tym zespolem.

Gość margarrrettt
No coz....szkoda slow.... Szef zespolu Pan Sebastian zwykly gbur i prostak...nic dodac nic ujac... Gra ciagle solowki na tej przesterowanej gitarce az uszy bola....wokalistka sztyca ktora ledwo sie rusza, zero polotu i jaj. Klawiszowiec luuubi wypic a pozniej z goscmi tanczy zamiast grac...zenada Stary sklad tego zespolu to byla bomba, grali swietnie wszystko tam gralo, wokalistka byla wulkanem energii.... A teraz....potancowa dla starszego polokenia i tyle. Jak sie wchodzi i cos komentuje na ich stronie na fb to od razu komentarze sa usuwane. Malo tego...gdyby byli tacy swietni, to by nie mieli wolnych terminow a niestety jest inaczej...mozecie sami to sprawdzic na ich stronie gdyz maja terminarz.... Ogolnie jestem zdegustowana faktem , jak grali na weselu moich znajomych i w zyciu na moje wesele bym ich nie wziela....a wszystkie powyzsze komentarze sa wstawiane przez Pana Sebastiana, gdyz on tym sie zajmuje...sam sie pozycjonuje w internecie i zna wszystkie triki jak wstawic komentarz zeby to nie bylo ze niby on.

Gość gość
Witam, pora zabrać głos w tych komentarzach choć trudno mi to przychodzi ponieważ konkurencja nie śpi:-) Po pierwsze nie piszemy sobie sami komentarzy to poprostu nie ma sensu. Po drugie Pani Marta "wokalistka" bardzo obniżała poziom zespołu śpiewała tak fatalnie że goście potrafili przyjść do mnie i poprosić by nie śpiewała a jak już musi to minimum. Te żałosne komentarze pewnie ona pisała niech się cieszy:-) Klawiszowiec pije? hahahah pozostawie to bez komentarza. A jeśli chodzi o wolne terminy i ich ilość to jest to spowodowane tym że gram jeszcze w innym zespołem Warszawskie Combo Taneczne z którym gramy dużo koncertów na które serdecznie zapraszam:-) W tym roku w maju wychodzi nasza druga płyta:-) Zapraszam do odwiedzania naszej strony izbaprzyjec.com i rezerwacji terminów Pozdrawiam Sebastian Jastrzębski

Gość MET BUD Konstrukcje Stalowe
Propozycja idealna na piękny ślub w plenerze! Zachęcamy do zapoznania się z nasza ofertą. MET-BUD Konstrukcje Stalowe jest młodą, prężnie rozwijającą się firmą z siedzibą w Siedlcach. Dysponujemy własną halą produkcyjną wyposażoną w najwyższej klasy maszyny i sprzęt do obróbki metali. Nasz zespół to wykwalifikowani i doświadczeni specjaliści, którzy elastycznie podchodzą do każdego Klienta. Dzięki temu jesteśmy w stanie sprostać każdym wymaganiom w zakresie wykonania hal namiotowych, konstrukcji stalowych i magazynów. Stale wprowadzamy nowe technologie i nowinki rynkowe, co przekłada się na wysoką jakość naszych produktów i usług. Zakres naszej działalności obejmuje: konstrukcje halowe, sprzedaż hal namiotowych, wynajem hal namiotowych, wynajem podnośników koszowych. Obsługujemy Klientów z całej Polski oraz Unii Europejskiej. Idealne do wynajęcia na piękny ślub w plenerze!