Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionakobieta

o co mu chodzi

Polecane posty

3 tyg temu zakończył się mój związek z powodu jak to ujął "utraty uczucia" do mnie. Rozeszliśmy się w zgodzie, nie kontaktowaliśmy przez pewien czas, zaczynałam się przyzwyczajać, doskonale wiedziałam że za nic nie mogę dać po sobie znać że cierpię. Jednak on po pewnym czasie zadzwonił, mówił że czuje się samotny, nie ma nikogo z kim może porozmawiać, tęskni, czuje brak. Powiedziałam że przejdzie, że rozumiem lecz oczywiście przez całą rozmowę nie wspomniała że też tęsknię, może to dziwne ale uważam że pokazałabym tak słabość, mam bardzo wysoką dumę czego nienawidzę, nigdy o nic nie proszę. Potem pisał niemal codziennie o północy, gadaliśmy i śmialiśmy się, jak dawniej tylko uważając na słowa, po przyjacielsku, znamy się perfekcyjnie i tak też nam się ze sobą rozmawia. Dzisiaj nagle napisał do mnie że wie już o co chodzi i nie chce mieszać mi w życiu, żebym zajęła się innymi chłopakami, że jest przeszłością i szkoda na niego mojego czasu, nie wiedziałam o co chodzi (zawsze to on zaczynał rozmowę) a gdy zapytałam go co to znaczy ze wie o co chodzi olał mnie pisząc że wyłącza wifi, napisałam żegnam i słowem się już nie odezwałam. Po ok 2h wysłał zdj wyczyszczonego już akwarium (czyścił go przez ten czas) i napisał "gotowe ^^". Wybuchłam śmiechem i nie odpisałam, później znowu zaczął cos pisać jakby nigdy nic a ja tylko zapytałam że widzę iż włączył wifi i jestem niezmiernie wdzięczna, napisał że no włączył bez przepraszam czy pocałuj mnie w dupę czy czegokolwiek. Zapytałam o co więc mu chodziło na co usłyszałam iż myślał że jestem teraz z kimś i nie chciał przeszkadzać bo teoretycznie nie powinien już pisać, dałam sobie spokój z tym tematem i gadaliśmy normalnie. Potem napisał żebym na imprezie na którą idę wysłała mu zdj jak przytulam się czy całuje z jakimś gościem gdyż to tu może pomóc bo coraz więcej o mnie myśli. Wyśmiałam go, dzisiaj wyjeżdża na tydz i ma nadzieje że przez ten czas zapomni... może mi ktoś bardziej obiektywnie wytłumaczyć co się w tej jego głowie dzieje?

stratę czuję sie dopiero jak kogoś się straci ... teraz może zrozumiał ile wnosiłaś do życia... że pokazuje Ci co robi ( akwarium ) może liczy na słowo " dobra robota" może tego nie słyszy za często ... a Ty schowaj dumę bo teraz to nie duma tylko bycie cipą i tępą .. nie spróbujesz to możesz stracić coś fajnego co teaz może sie stworzyć .. a jeśli bedzie chujowo to przynajmniej się upewnisz że jest niedojrzały i nie wart tworzenia związku ... proste ;p jestes kobietą ... graj na emocjach ... manipuluj .. niech wie i widzi że Cię potrzebuje ...;p

Gość gość
To co się w jego głowie dzieje jest niewazne. Jesteś sama więc myśl o sobie tzn. czy dobrze się czujesz w tej przyjacielskiej relacji, czy chcesz tego kontaktu czy poradzisz sobie z relacją koleżeńską, a może chcesz do niego wrócić? Bo to jest ważne. Jeśli to cię męczy urwij kontakt bez wyrzutów sumienia. Jeśli chcesz mieć taki kontakt to rozmawiaj z nim i sama pytaj co się dzieje w jego głowie.

nie jestem w tego dumna ale tak właśnie robię - gram, i wiem że ignorancja wpływa na niego najlepiej jednak nie dam się tak traktować że facet zamiast coś mi wyjaśnij wyłącza wifi aby umyć j****e akwarium

Gość gość
tak czytam twoją historię i czytam i stwierdzam ,ze koleś się w Tb na maxa zakochał ,też miałam podobnego typka ,rozstaliśmy się i po 2 miesiącach do mnie znów zaczął pisać itd ale nie powiedział nic ,ze tęsknij itd ,ciągle się dopytywał mnie czy kogoś mam itd i widzę ,ze koleżanka jest w podobnej sytuacji co ja byłam kiedyś ,ale tak szczerze to mogę ci powiedzieć i doradzić ,zebyś sb dała spokój ten gość nie zasługuje na Cb z resztą tak jak tamty na mnie ,jak koleś jest Tb zainteresowany to nie gra w takie gierki , choć mimo tego ,ze Cię kocha itd ,ale on tylko Cię wykorzystuje twoje dobre serce i uczucie ,bawi się TB po prostu ,teraz jestem szczęśliwa ,bo mam przy boku wspaniałego faceta ,pojawił się w moim życiu tak niespodziewanie ;-) więc warto czekać,nie daj mu się zbałamucić ,bo nie warto ,większość kolesi to śmiecie traktują uczucia jak zabawkę ....

Gość gość
Jaki facet prosi się o fotki byłej dziewczyny która całuje się z nowym facetem? Dzieciak! Weź kopnij dziecko z powrotem do mamusi łona bo widać że facet nie umie sobie poradzić ze swoimi emocjami. To nie jest Twój problem.

Gość gość
i dodam ,ze tak jak ktoś wyżej napisał ,jestem przekonana na 80% ,ze załuje ,ze Cię stracił .... :-) tylko się zastanów czy chcesz wchodzić dwa razy do tej samej rzeki ,czasami nie warto :-)

Gość gość
Może i naprawdę żałuje, ale pomysł z przysyłaniem mu fotek z innym jest kretyński. Powiedz mu jasno: jak chcesz "się wyleczyć" to wywal mój nr z kontaktow, a nie mnie jeszcze chcesz na fotkach oglądać. Tak właśnie robią ludzie, którzy chcą się wyleczyć.

Gość gość
zagubionakobieta dziś a co ze słowami że mnie nie kocha? nie sądzicie że może czuć brak po prostu drugiego człowieka? X "Czuć" to on, i każdy żyjący może. Wkońcu jesteśmy ludźmi. Nawet zwierzęta odczuwają brak stada jeśli to stadny gatunek. Nie widzisz różnicy pomiędzy "kocham" a czynami? Od kiedy to osoba która deklaruję miłość, zwala na drugą odpowiedzialność za swoje uczucia? (Jak te fotki). Twoje życie .