Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dogadzałyście mężom ręką lub ustami podczas połogu?

Polecane posty

Gość gość

Bo szkoda, żeby facet męczył się tyle tygodni bez seksu, skoro jego genitalia są w dobrym stanie, nie to co nasze krocza po porodzie....

Gość gość
Ja co prawda jestem przed pologiem, ale chyba mąż będzie musiał się wstrzymać, mamy takie same temperamenty i nie wyobrazam sobie ze on dojdzie a ja nie:-). Zawsze zostaje mu jego wlasna reka bez mojej obecności- nie mam nic przeciwko. Czego oczy nie widzą. ...

Gość gość
co za egoizm, a co, korona ci z głowy spadnie?

Gość gość
No my z mężem nie jesteśmy egoistami, znamy swe ciała od poszewki, wolimy wspólny seks i wspolny orgazm, nie zdarzylo się by mąż zostawil mnie bez, wiec nie wiem w czym problem:-). Dla nas seks jest sprawa wazna i robimy to razem, a nie zeby ciśnienie spuscic.

Gość gość
tak. Nie bede jak pies ogrodnika :P to ze sama nie moge nie oznacza, ze maz ma poscic

Gość gość
tylko w pologu babka nie ma ochoty na seks, niestety to robia hormonki a facet ma

Gość gość
Ja w pologu mialam ogromba ochote akurat Mi akurat sprawia przyjemnosc strzelanie galy mezowi :P

Gość gość
Męczył a co to dzikie zwierzę na uwięzi, nie przesadzaj. Mój nie bzykal przez 4mce i żyje

Gość gość
biedni ... u nas jest seks codziennie i w pologu chociaż niech mi cycki popieesci a ja mu co jakis czas loda zrobie... czemu nie... ;/

Gość gość
Powiem Wam tak: Normalni inteligentni poważni ludzie potrafią żyć bez seksu i się kochać Nie są niewolnikami seksu i nie mają w kroczu napięcia seksualnego To tylko ograniczeni ludzie tak mają Wiem bo sprawdzałam to w praktyce i jestem w tej kwestii ekspertem!

Gość gość
Napięcie w kroczu mają wszyscy, ale normalni ludzie potrafią się opanować.

Gość gośćiek
Cytuję: "Męczył a co to dzikie zwierzę na uwięzi, nie przesadzaj. Mój nie bzykal przez 4mce i żyje" Odpowiadam.: Fakt, Ciebie kochana może wtedy nie bzykał i żyje ;-) 4 m-ce litości !!!!! 1 tydzień to już zgroza i poziom plemników jest u faceta na poziomie uszów. A co dalej same wiecie

Gość gość
5ydsXxJxbDblN9nyiPKXDU76

Gość gość
Oczywiscie, dodatkowo anal i miedzy mleczne cycki , jak mi cyce sciskal to mleko sciekalo mu az po jadrach