Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pechowe imiona

Polecane posty

Gość gość

Wierzycie ze sa takie? Jak tak to jakie? Dla mnie Agata- znam 3- jedna nie moze miec dzieci, druga facet roluje na kazdym kroku, trzecia zginęła w wypadku

Gość gość
ja jakos od dziecka wymyslilam sobie, ze wszystkie zofie sa nieszczesliwe, bo faktycznie jakos tylko takie zofie znalam. pozniej przez zycie to mi sie potwierdzilo.

Gość gość
Ewelina :, kuzynka ma wade kregoslupa, siostra bratowej nie ma powodzenia u facetow 25 lat i ciągle sama a mlodsze siostry juz maja partnerow, kuzynka tej siostry bratowej tez Ewelina jest nauczycielka ale tez sama i gruba

Gość geronimax
Szymon- jeden ćpun, drugi totalne nieprzystosowanie do świata, trzeci zginął (choć był fajny).

Gość gość
Up

Gość gość
Kamil - znam czterech i każdy z nich jest niezbyt rozgarnięty i dziewczyny nigdy nie miał a mają po 25-30 lat

Gość gość
Hmm, no to moze Wiktor?? Wszystkie to totalne debile albo niedorozwinięte kujony. Albo mateusz? Znałam czterech takich, z każdym chodziłam jeden po drugim, i po jakimś czasie okazywał sie zwykłym niedorobieńcem, ostatni był po prostu ideałem, ale zginał trochę ponad tydzień temu. Do tej pory ciężko mi sie pozbierać.

Gość Turkuć
Imię o niczym nie świadczy. Znałem 2 Kamilów. Jeden był chmowatym półgłówkiem, a drugi uzdolnionym informatykiem o wysokiej kulturze osobistej.

Gość gość
Ja znam kilku Tomkow i zaden nie ma szczescia w milosci.