Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu ludzie są tacy zawistni zaraz po tym jak cos osiągną??!

Polecane posty

Gość gość

większość z rodziny i znajomych np. tak naprawdę nikt nie wie co mam i myślą ze niczego w życiu nie osiagnelam . bo żyje skromnie za granica. po tym wszystkim co uslyszalam na swój temat pd życzliwych którzy mi przekazali... prawdziwych przyjaciół mam może 2. dlaczego wszystko mausi być w tych czasach na pokaz?? smutno mi bo planowalam wrócić ale widzę ze chyba nie mam do kogo...

Gość taka zniesmaczona
up

Gość taka zniesmaczona
no widzę ze tylko o d***e i cyckach tu można porozmawiać niestety

Gość gość
bo im sie w d****h poprzewracalo.Ego uroslo imo 1000%. i chyba lubia gnoic kogos kto nie mial az tyle szczescia. To wszystko jest na pokaz.

Gość gość
ja tez ciagle slysze jacy to oni sa ą i ę,jezdza na wakacje,kupuja meble,ale co z tego jak na raty. Ktos dostal awans i och jejku zarabia cale 500zl wiecej. Ja tez zyje skromnie.Wole odlozyc niz pokazywac jaka to jestem bogata i z******ta.Kto ma wiedziec ten wie,a na reszte leje sikiem prostym. Ciagle mi sie dziwia,ze maz tyle zarabia,a ja prawie wcale nie kupuje sobie ubran,nie jezdze na kanary i sama gotuje. Dziwna jestem nie....

Gość taka zniesmaczona
z tym ze mi się udało ale nikt o tym nie wie :-( i prędko się nie dowie.... tak na przekór pomoglam wielu z nich rozkrecac biznes za moja kasę a teraz policzek za policxkiem

Gość taka zniesmaczona
niendziwna jestem taka sama fajnie wiedzieć ze nie tylko ja ile masz lat

Gość taka zniesmaczona
funduje wielu z nich wakacje za granica.... w sensie u mnie wszystko za darmo łącznie z zakupami. ale prezenty dla wszystkich ich dzieci z każdej okazji... boli ze są tacy dwulicowi . trochę się uzalam ale tak naprawdę jestem twarda. zawsze mowie co nas nie zabije to nas wzmocni tylko po tym wszystkim muszę zmienić plany życiowe bo w zakładaniu żyć nie mogę

Gość taka zniesmaczona
zakłamaniu sory

Gość gość
ja mam 25 lat.Tez kazdy wszystko mial u mnie za friko,ale sie skonczylo.Nie daje prezentow bez okazji,nie funduje,nie sponsoruje. Kazdy chcial tylko brac,ale jak sama potrezbowalam pomocy to nie bylo nikogo. Kazdy mi tylko d**e obrobil.A ja? hm,coz mam to w nosie. Nie jestem debilka,zeby pluli mi w twarz,a pozniej przychodzili na kolanach po pomoc.

Gość gość
odetnij sie od nich. To sa "wampiry energetyczne". Co Ci daja te znajomosci? Złudne szczescie? Daj spokoj. Szkoda na takich ludzi czasu.JA zostalam z 1 przyjaciolka i jest mi z tym dobrze. Fakt na poczatku bolalo,ze byla masa znajomych,kazdy mowil o mnie w superlatywach ale jak tylko noga mi sie podwinela,polowa z nich sie odwrocila.Teraz moze o mnie mysla,moze zaluja,nie wiem i szczerze mnie to nie obchodzi choc zdarza sie,ze czasem o nich mysle.

Gość taka zniesmaczona
dokładnie!!! ja 29. trzeba się nauczyć asertywności .... i tak po mnie jada haha ciężko tak

Gość gva
najgorsze sa studentki ktore mysla ze pozjadaly wszytkie rozumy haha

Gość taka zniesmaczona
tylko ze u mnie to bliższa rodzina. i tak przycielam kontakty jak się dowiedziała kilku rzeczy i wtedy zaczęło się na dobre. a tak naprawdę mam więcej niż każda z tych osób a mówią o mnie dziad bo po tylu latach niby nic nie mam. mam ale po kupnie tego czy tamtego się tym nie cjwalilam bo to moje sprawy. nie opijam kupna samochodu mieszkania pempkowego remontu i bóg wie czego jeszcze ...

Gość gość
jada,bo na dobra sprawe zzera ich zazdrosc. Ale czego tu zazdroscic? Moze rozumu? Ja nikomu nie zazdroszcze.Wrecz przeciwnie.Ciesze sie czyims szczesciem i moze to sprawia,ze kazdego tak boli moje spokojne i szczesliwe zycie

Gość taka zniesmaczona
jakie studentki? prosze cie trolu mam rodzinę pracuje

Gość gość
hahha no i dobrze robisz. A co na krzywy ryj kazdy chcialby wpasc? U mnie tez z blizszej rodziny znajdzie sie ktos "zyczliwy" kto zawsze "milo" skwituje moj stan bycia i zycia. Oblepieni zlotem od gory do dolu ale w garach pusto. No bo przeciez trzeba sie pokazac! a co,zastawie sie a sie postawie kuzwa!

Gość taka zniesmaczona
ja juz nawet do Polski nie mam ochoty jechać i nie jade chodź bardzo tesknie. moje dzieci znaja rodzinę prze skejpa niestety. jak kiedyś będę to przy obiedzie jak się wywiaze dyskusja na taki temat to porostu powiem jak jest i coponiektory mogą sie zadlawic ta zawiscia

Gość taka zniesmaczona
wiesz co mam wrażenie jakbys znała ludzi o których pisze haha wszystko na kredyt czego nie uważam za źle dopóki ktoś nie ma się za kto wie co bo tyle osiagnal

Gość taka zniesmaczona
a już mówienie i źle traktowanie innych bo są lub mogą być biedniejsi to czyste k******o

Gość gość
Juz dawno powinnas to zrobic. Nie masz na co czekac.LEpiej z ich strony juz nie bedzie. A niech wiedza jaka jestes "dziadowa". niech patrza i placza. MAsz dzieci i to jest motywacja by nie dorastaly w "takim" towarzystwie. Jestes z pewnoscia madra i wartosciowa kobieta,zreszta co widac,po Twoim sposobie bycia,a tym ktorzy tak robia widocznie brak oleju w glowie.

Gość taka zniesmaczona
dzięki fajnie ze można jednak z kimś normalnie pogadac. moje dzieci są zabezpieczone juz w tej chwili oczym się nie dowiedzą do mojej śmierci żeby się im chciało dojść do czegoś własnymi siłami. a maja dopiero po 5 i 4 lat. teraz są inne wartości. mieć i to wszystko. zamierzam podróżować z nimi pokazać im cos nauczyć a nie tylko kasa i kasa .

Gość gość
bo wielu jest takich ludzi na tym swiecie.Dla mnie brac kredyt na wakacje to totalna paranoja.Raz,ze odsetki wcale nie sa male,a dwa przewaznie ciezko jest pozniej splacic. Ale po co odkladac kase,ktora ma sie w reku jak mozna pozyczyc. A wysmiewanie,ponizanie ludzi ubogich i chorych umyslowo jest czyms karygodnym. Wgl ublizanie komukolwiek jest karygodne. I to przewaznie pierwsi pobozni,zagorzali katolicy. Parodia za parodia

Gość taka zniesmaczona
naprawde lepiej się czuje po tej rozmowie dziekuje miłego wieczoru

Gość taka zniesmaczona
chyba w realu byśmy się lubialy haha tak to zagorzali katolicy ci którzy najbardziej ublizaja mi. sama jestem!m wierzącą ale nie fanatycznie. a drugiemu przykrości nie chce sprawiac

Gość gość
Rowniez sie ciesze,ze moglam pogadac z kims na poziomie. Bardzo milo sie z Toba pisze. Masz racje,dzieci trzeba wychowywac,a nie puscic jak swinie samopas. Ja rowniez mam corcie. Ma dopiero rok i to dla niej odkladam pieniazki. Polisa swoja droga,bo na dobrasprawe nigdy nie bede miala pewnosci czy cos z niej dostanie po mojej smierci. Chce jej zapewnic godne zycie, dobre wyksztalcenie,kulture osobista.Pokazac swiat z innej strony.Bo to co sie dzieje teraz to sodoma i gomora

Gość gość
Dzieki trzymaj sie cieplo.Dobranoc

Gość taka zniesmaczona
dobranos fajna babka jesteś:-)